avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate ava86

Activitate ava86

Va rog sa-mi spune-ti in baza carei Legi (articol, alineat) se facea schimbarea destinatiei terenurilor agricole (arabil, fanete) in pasune inainte de 2010 pentru persoane juridice si fizice.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Reziliere contract
Daca firma este deja inchisa si radiata contractul nu se reziliaza de drept?
Firma radiata in calitate de prestator nu a anuntat achiziorul care a reluat lucrarile la un contract mai vechi la care au fost suspendate lucrarile din lipsa de fonduri,
Ce trebuie sa faca administratorul pentru rezilierea contractului?
Va multumesc.
Discuție Compatibilitate
Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza serviciile de dirigentie la o primarie?
La un angajat cu timp partial aflat in preaviz se poate cere raport de actvitate pe ultimele 6 luni?
Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza serviciile de dirigentie la o primarie? Dar daca presteaza serviciile de dirigentie pe o alta firma la care este asociat unic,sau chiar pe firma la care este expert achizitii.
Răspuns la discuția Concediere angajati
va multumesc pentru raspuns. daca salariatul este in preaviz, se pot incepe demersurile de inchidere a firmei?
Angajat cu o ora pe saptamana care refuza sa isi dea demisia, in cazul in care firma se va inchide beneficiaza de preaviz?
Va multumsc