avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian46

Activitate Adrian46

Buna seara,
Am un credit de nevoi personale luat in 2015 pana in Ianuarie am plătit tot din Ianuarie am rămas fără servici și am plătit mai puțin din rata neavând cu ce.De 2 luni lucrez dar am salariu minim pe economie,rata fiind de 1700 RON, ieri am primit o somație cum ca dacă nu achit toate restanțele voi fi executat silit.Am tot încercat de am luat legătura cu cei de la banca, am făcut n cereri ca sa imi micșoreze rata și sa îmi crească perioada dar fără succes.Ce riscuri ma așteaptă?
Mulțumesc,
O seara buna!
Discuție Vanzare casa!
Buna ziua,
Bunicul meu are o casa la tara , bunica mea este moarta dar pe acte este trecut doar bunicul , in aceste conditii bunicul poate sa vanda casa? sau trebuie semnaturi de la copiii lui?
Multumesc,
Și trebuie sa iau ceva de la primărie sau dacă am actele de la casa sunt ok?
Buna seara,
Am o firma și as vrea sa îmi mut sediul social in casa in care locuiesc dar terenul este pe teren concesionat. Este vreo problema?
Mulțumesc,
O seara buna!
laleaua-neagra a scris:

Daca platiti chirie pt el va trebui sa il inregistrati la ANAF si tatal dv sa plateasca impozitul aferent inchirierii
daca nu platiti chirie puneti incheia un contract de comodat.


Am inteles de la cineva ca ar trebui neaparat sa fac contract de inchiriere si sa il inregistrez la ANAF ... este adevarat? sau daca fac contractul de comodat este ok?
Buna ziua,
Am o firma de transport si tatal meu si-a cumparat un cap de tractor si o semiremorca si as dori sa stiu care sunt procedurile pentru inchiriere?
Ce contract ar trebui sa fac si daca trebuie sa ma duc la anaf , ceva..?
Multumesc,
O zi buna!
Buna seara,
Am infiintat o firma de transport si pentru a scoate licentele de transport trebuie neaparat o persoana angajata din firma? sau exista persoane care se ocupa strict cu astea?
Multumesc,
Buna seara,
Ma aflu in infiintarea unei firme de transport si vreau sa stiu cine poate sa scoata licentele de transport.
Multumesc,
Discuție Taxa de mediu.
Buna ziua,
Mi-am cumparat un autoturism si am inteles ca se poate inmatricula fara a plati taxa de mediu dând in judecata anaf-ul. Ma poate ajuta cineva?
Buna ziua,
Vreau sa dau si eu la scoala de politie dar am o problema.Acum 13 ani tata a primit de la serviciu o bacnota falsa si s-a deschis un dosar de cercetare penala , el fiind martor.Acum un an a primit o instiintare cum ca s-ar fi prescris. Poate sa imi cauzeze mie in vreun fel ?
Multumesc,