avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nu mai pot plăti rata la bancă!
Discuție deschisă în Executare silită

Nu mai pot plăti rata la bancă!

Buna seara,
Am un credit de nevoi personale luat in 2015 pana in Ianuarie am plătit tot din Ianuarie am rămas fără servici și am plătit mai puțin din rata neavând cu ce.De 2 luni lucrez dar am salariu minim pe economie,rata fiind de 1700 RON, ieri am primit o somație cum ca dacă nu achit toate restanțele voi fi executat silit.Am tot încercat de am luat legătura cu cei de la banca, am făcut n cereri ca sa imi micșoreze rata și sa îmi crească perioada dar fără succes.Ce riscuri ma așteaptă?
Mulțumesc,
O seara buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 14:35, 18 August 2018
Bun venit în "club".Acum serios dacă datoria este sub 10000 ron iti fac proprire pe salariu ( nu se ating de bunuri), dacă depășește 10000 ron proprire si urmărirea bunurilor. Nu mai vb de stresul cauzat de situatia in sine. Consulta un avocat și iti spune ce si cum .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne plata abonament Macovei ramona Macovei ramona Nu mi-am plătit abonamentul de 3 luni ce mi se poate intamplasau am posibilitatea de a plăti in rate .Nu dispun sa plătesc tot adica 4500 ron ce mi se ... (vezi toată discuția)
Nu-mi mai pot plati ratele minnie84 minnie84 Buna ziua! Am contractat in trecut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci. Totul a fost bine si frumos pana am nascut, am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire ContSters412330 ContSters412330 Buna ziua. Am si eu o problema legat de o poprire pe salariu. Am luat in 2008 un credit de la o banca. unul imobiliar si unul de nevoi personale. In anul 2013 ... (vezi toată discuția)