avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate sorinioan

Activitate sorinioan

Discuție Somajul
Buna ziua,daca mi-am dat demisia din motive ca numa intelegeam cupatronul,am dreptul la somaj,in ce conditii,va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Ne vom casatori in luna august,dupa aceea poate sa trimita bani pe contul meu,adica al nostru?
Buna ziua,am o intrebare,fostului sot a sotiei mele plateste pensia alimentara dupa ce a fost dat in judecata,i se opreste bani si executorul zice ca nu poate trimite banipe contul meu,este legal da sau nu?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Am luat legatura cu executorul dar de ce asi trage bani primul,noi cand osa luam?
Buna ziua,ad dat fostul sotul a lsotiei in judecata si a castigat custodia celor doi copii care trebuie sa plateasca 300lei,nu a platit si am mers la executorul judecatoresc sa recuperam bani,fostul sot a primi proprire pesalariu si i sau oprit banii,500lei ,itrebarea mea este cand primim si noi banii,va multumesc.
Buna ziua,am ocunostinta divortata si doreste ca tatal copiilor sa fie decazut din toate drepturile de parinte pt ca nu asi asuma nimic spre crestere si educarea copiilor,nuplateste pensiaalimentara,vorbesteurat cu copii,ai injura,si altele,cetrebuie facutin acest caz,astept un raspuns,o zi buna.
Buna ziua,am o problema si as dori sa ami raspundeti,sotia a nascut un copil,a trait cateva zile dupa care a decedat,nu suntem casatoriti dar am recunoscut copilul si in actul de nastere,am dreptul la ajutor de inmormantare,lucrez la o firma privata,astept un raspuns,multumesc.
Buna ziua,sotia a nascut un copil,cate zile deconcediul de odihna am dreptul prin lege,conform contractului de munca,astept mesaj,va multumesac
Buna,cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului,din salariu net sau brut.
Discuție Somaj
Buna ziua,am o intrebare,am lucrat 5ani la o firma privata si acum am primit preaviz sa ami caut de munca in alta parte,intrebare,am dreptul la somaj,va multumesc.