multumesc. am luat legatura cu ei, dar raspunsul lor a fost: EURO Insol SPRL este in imposibilitatea de a o elibera adeverinta intrucat in perioada falimentului administratorul statutar al societatii nu a predat catre lichidatorul judiciar fondul arhivistic
Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti va rog ce documente sunt necesare pentru transmiterea actiunilor in cadrul unui SA. Un actionar persoana juridica straina cesioneaza actiunile catre o persoana fizica straina. Multumesc
Buna ziua,
Cum se poate trece de la impozitul pe profit la impozit pe venit? Dintr-o greseala, la registrul comertul s-a bifat pe anexa 1- inregistrare fiscala impozit pe profit.
Buna ziua,
Ma intereseaza sa fac un import de fructe din Moldova in Romania. Ce documente sunt necesare?Unde ma pot adresa pentru mai multe informatii? Ce autorizatii sunt necesare?
Mentionez faptul ca de export se ocupa o firma din Moldova, iar importul se va face de o firma din Romania, platitoare de tva.
Multumesc
Buna ziua,
Este in Romania din 1998 cu afaceri. Vine in fiecare saptamana in Bucuresti( acest lucru se poate dovedi cu facturile de la hotel). Din 2004 are propria lui firma deschisa in Romania.Si da in 2013 a primit carte de rezidenta permanenta. Pe baza acestor informatii poate sa obtina cetatenia? Nu are un domiciu stabil in Romania, sta la hotel de fiecare data.
Buna ziua.
Intampin urmatoarea situatie. Seful meu este grec si are domiciliul in Grecia. Are permis de sedere in Romania din 2013 si carte de rezidenta.Ar vrea sa isi ia si cetatenia romana. Este prezent in Romania din 1998 , fiind Director Financiar al unei societati din Romania.
Din 2004 pana in prezent este asociat unic si administrator al unei societati comerciale din Romania, cu profit in fiecare an.
De asemenea, cunoaste si limba romana.
Intrebarea mea este: poate avea cetatenie romana daca nu are domiciliu de minim 7 ani?
Multumesc