avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate Consultanta Juridica

Activitate Consultanta Juridica

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urmăriți dosarul 27011/3/2021 - Tribunal Bucuresti.

doinaianoselmoiseanu@gmail.com a scris:

Bună ziua,
Cu ce dată s- a declarat falimentul City Insurence?
Mai precis : în ce Monitor Oficial?
Mulțumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vederea situatia factuala, consider ca solutia este de a promova o actiune civila impotriva asiguratorului si impotriva vinovatului de producerea accidentului rutier in calitate de intervenient fortat.
Răspuns la discuția Soluționare dosar daună.
Gasiti toate informatiile de care aveti nevoie privind modul de instrumentare a dosarelor de dauna si termenele de plata in legea 132/2017 precum si in Norma 20/2017 emisa de ASF
soferul are calitatea de intervenient fortat; poate exista actiune de regres din partea asiguratorului doar daca soferul vinovat a produs accidentul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a produs accidentul cu intentie.
ce obiect are dosarul ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista, in apropierea statiei de autobuz, semne de circulatie cu privire la limita de viteza cu care trebuie sa se circule pe acel tronson de drum?
In privinta raspunderii familiei pentru avariile produse autovehiculului aceasta este o alta discutie care porneste de la ideea ca mostenitorii pot raspunde doar cu patrimoniul defunctului pentru prejudiciul cauzat autovehicului si doar daca se atrage raspunderea integrala a pietonului pentru producerea evenimentului rutier.
Reiterez faptul ca este foarte importanta reprezentarea juridica a familiei in cadrul dosarului penal.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa aveți in vedere ca in cazul in care va fi atrasa răspunderea șoferului autoturismului ptr producerea accidentului rutier și implicit va fi trimis in judecată ptr ucidere din culpa și ulterior i se va stabili o pedeapsa, societatea de asigurari, la care avea autoturismul asigurat prin polița RCA, va Răspunde și va achita despăgubiri civile către familia Dvs conform gradului de culpa stabilit in sarcina șoferului.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din experiența va transmit ca va fi important ce Se va stabili,prin expertiza, in privința vitezei cu care circula autoturismul. Se poate retine o culpa comuna in privința producerii accidentului rutier. Trebuie sa fiți reprezentați, in cadrul dosarului penal, de către un avocat specializat in astfel de cazuri.
Nu ati precizat daca evenimentul rutier a avut loc in localitate.
Răspuns la discuția PENALITATI CONTRACT
Daca este specificat in mod expres acest aspect in intelegerea contractuala.