avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Câmpanu Aurelia

Activitate Avocat Câmpanu Aurelia

Răspuns la discuția Surprins la volan cu 0.74
Bună ziua. Singura șansă plauzibila este sa achitați aceste analize, sa aveți o conduita procesuală corecta, de recunoaștere și asa veți beneficia de reducerea limitelor de pedeapsa prevazute de lege cu 1/3 și instanta va putea dispune o soluție de amânare a aplicării unei pedepse, ceea ce nu va echivala cu o condamnare și va veți putea păstra dreptul de a conduce,desigur și în contextul unei apărări eficiente.
Bineînțeles că este spre binele dumneavoastră sa beneficiați de o apărare calificata, adică ar trebui sa apelați la serviciile unui avocat, mai ales dacă vi s-au reținut 2 fapte, chiar dacă în acesta faza procesuala apărarea asistenta juridica nu este obligatorie.
Dacă au peste 14ani și în urma bexpertizei psihiatrice rezulta ca au avut discernamant la momentul săvârșirii faptei, acestora li se vor aplica una din masurile educative, raportat la circumstanțele lor personale. Dacă au sub 14 ani, nu răspund penal, se vor lua masuri de protecție prin Direcția pt protectia copilului. Cert este ca trebuie sa formulați plângere penala.