avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Activitate cosminasirb

Activitate cosminasirb

Am fost acuzata de hartuire sexuala si santaj si de curand s-a dat sentinta definitiva ca fiind nefondata .Avand in vedere ca reputatia mi-a fost patata si persoana ce ma acuza imi trimite mesaje cu subanteles mie si sotului(fostul amant)a publicat in mediul online poze obscene cu mine ce doar noi le aveam(sustine ca a pierdut cardul pe care le avea)cum pot eu sa actionez in instanta si ce castig de cauza as avea?
Daca stiu ca in perioada 2010-2015 un angajat MAI mi-a accesat/verificat datele personale fara vreun temei legal,cum pot sa dovedesc acest lucru?cui ma adresez ?era legal sa faca asta si ce risca angajatul?Adica daca era ilegal vreau sfaturi cum sa procedez.Multumesc
Răspuns la discuția Despre amnistia fiscala la mame
Multumesc.Teoretic se aplica dar practic cei de la agentia judeteana spun ca noi care am avut venituri in timpul CIC nu intram aici si deci nu ni se aplica.Este oare corect ce spun ei?
Răspuns la discuția Despre amnistia fiscala la mame
deoarece ma aflu intr-o situatie similara ma intereseaza daca acum cu publicarea normelor s-a schimbat ceva,adica daca se aplica amnistia in acest caz
aceste norme din procedura sunt aplicabile si celor care au debite datorita realizarii unor venituri in timpul CIC?
Răspuns la discuția legea amnistierii mamelor
Am gasit normele MO partea I nr 83/30.01.2015 dar problema este ca nu inteleg daca in conditiile in care am realizat venituri din asigurari o perioada mi se aplica aceste prevederi.Cei de la ajpis de care apartin spun ca este ambiguu textul legii si ei nu-l aplica pt ca am incasat si alte venituri si asteapta si ei lamuriri.Dvs ce parere aveti?
Răspuns la discuția legea amnistierii mamelor
Am inteles ca au aparut normele de aplicare la legea aceasta ord MMFPSPV nr 2396 dar problema este ca nu le gasesc nicaieri,ma poate ajuta cineva se aplica ceva si in cazul meu?
Răspuns la discuția legea amnistierii mamelor
ceva noutati despre normele de aplicare a legii amnistierii mamelor?
la o alcolemie descoperita la un control de rutina de 0.58 in aer si 1.45 in sange ce sanse /variante exista sa nu se anuleze permisul de conducere?
Răspuns la discuția legea amnistierii mamelor
Sa speram deoarece si publicarea celor doua legi a fost la cateva zile distanta,insa vom vedea si daca are lamuriri favorabile pt noi.Speranta moare ultima