avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate monicaf

Activitate monicaf

Buna ziua! Daca fac pe terenul meu gard, dupa gardul facut cu vecinu, delimitare de hotar, lipit de acesta, eu avand turnata placa pt o tersa pana in gardul delimitare de hotar, trebuie sa mai respect acei 60cm sau la gard nu este cazul (o sa fie stalpi de metal prinsi in poaca turnata) Tin sa precizez ca e un duplex si nu ne-am inteles la modelul gardului intrucat eu vreau ceva sa nu se vada, iar vecinul vrea ceva opac prin care sa treaca lumina, el fiind destul de privat de lumina,avand casa in fata. Tersa trebuie sa o fac la cei 60cm asta insemnand acoperisul sau stalpul de sustinere? Multumesc!
Buna ziua! Ma aflu exact in aceiasi situatie. Ati reusit sa rezolvati ceva?
Buna seara!Am achizitionat o jumatate de duplex in 2019, iar acum vecinul si-a construit o terasa pe toata suprafata curtii pe care a acoperit-o cu policarbonat, iar eu acum nu mai am lumina, deoarece in fata am cladire, iar lumina venea din partea aceea.Acum vrea sa faca si un gard din lemn inalt de 2,5 m. Ce pot sa fac in aceste conditii?De precizat ca a constuit lipit de gardul comun, iar gardul il face lipit de cel comun, care in momentul de fata este din plasa sudata, intrucat trece lumina prin el. Exista o distanta anume la care se poate construi dupa linia de hotar sau o inaltime anume? Precizez ca a facut totul fara proiect si fara aprobarea mea. Multumesc!
cine ma ajuta si pe mine cu mai multe informatii referitoare la construirea unei case prin programul prima casa?de ce acte am nevoie si daca stie cineva daca e adevart ca tu trebuie sa ai fundatia facuta in momentul solicitarii creditului