avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate danyo

Activitate danyo

Răspuns la discuția Amenda rutieră
Se poate achita pe ghiseul.ro - listati dovada platii, sau pur si simplu plata online, daca stiti contul unde trebuie platit - pastrati dovada platii si extrasul de cont. In functie de zona unde ati luat amenda, plata se face in contul trezoreriei respective - ar trebui sa fie tiparit pe procesul verbal, sau pe siteul primariei respective, deoarece amenda persoanei fizice reprezinta venit la bugetul local. Specificati ca plata reprezinta "proces verbal seria...nr... din data de..."
Spre ex. la primaria sector 3 aveti IBAN pt. amenzi auto in linkul: [ link extern ]
Succes
Răspuns la discuția eroare procedura citare
Instanta
Răspuns la discuția Auto euro 4
Exista propunerea unui consilier al CGMB, din cate am inteles ....propunere neagreata momentan de primarul general.
Răspuns la discuția Amenda rutieră
pana astazi ora 23:59
Buna ziua.
Pe legea 554/2004 (contencios) CAB (in recurs) a desfiintat sentinta (lipsa motivare) si a trimis cauza primei instante spre rejudecare.
Cu aceasta ocazie, CAB nu s-a pronuntat pe cheltuielile de judecata (taxa de timbru) cu toate ca au fost solicitate in cererea de recurs.
Care este perioada/termenul in care se poate solicita completarea hotararii (cheltuieli de judecata), conform art 444 Ncpc. Multumesc
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Email cu radierea de la primarie a auto respectiv la CNADR si la DRPCIV, sub forma de petitie. Listati dovada trimiterii. In petitie nume, prenume, adresa completa, C.I. Petitia nu este necesar sa fie semnata, doar sa contina datele de identificare ale dvs., ca fost proprietar al masinii, in care ii anuntati ca astasati radierea nr...din data de ... a auto nr... emisa de ....Succes.
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Termenul de 15 zile curge de la data primirii procesului verbal si nu de la data intocmirii acestuia. NU puteti contesta ceva ce nu stiati ca exista. Data primirii este data postei trecuta pe plic
Discuție Proces verbal
In urma unui accident usor, s-a intocmit un PV. la biroul accidente sector 3. Unitatea care este trecuta in PV este MAI, Directia Generala de Politie a Municipiu;ui Bucuresti.
Intrebari: pe cine chem in judecata, DGPMB, sau DGPMB Brigada rutiera?.
Ce se intampla daca chem exact institutia din PV, dar in intampinare se va sustine ca nu are calitate procesual pasiva si ar fi trebuit sa chem Brigada rutiera? (DGPMB are adresa pe calea Victoriei;, Brigada rutiera are adresa pe Logofat Udriste)
Cu multumiri
Logica beton. Problema este ca nici la tara (sat, comuna, etc.) nu poti plimba un caine/animal de companie pe spatiile verzi intravilane, deoarece acesta este subiectul discutiei (plimbarea cainilor/animalelor de companie pe spatiile verzi - legea 24/2007, art. 21 lit.m, HCGMB; HCL-uri) si NU ce alegem intre un copil si un caine. Eu am ales doi copii si un caine de companie.
Procesul 2 respins in totalitate. Succes urmatorului amator.