avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate ioanalbu

Activitate ioanalbu

Viceprimarul unei comune are drept de vot in consiliul local? Ca din cate am auzit partidul care a dat vicele are dreptul sa trimita in consiliul local urmatorul candidat de pe lista de consilieri, deoarece viceprimarul nu mai poate sa isi exerciteze si functia de consilier local. Multumesc anticipat. O zi buna!
Daca nu esti major, ai voie sa participi la campania electorala a unui candidat?
Este permisa lipirea afiselor electorale la intrarea in blocuri? Avand acord semnat cu asociatia de proprietari, cineva a reclamat la biroul electoral local ca am facut afisaj ilegal. Multumesc anticipat!
Discuție Privatizare
Având în vedere ,situația dezastroasa ,atât administrativa,cat și financiară,a SERVICIULUI PUBLIC DE GOSPODĂRIRE COMUNALA, ( APA ȘI CANAL ) ,voi propune Consiliului Local ,la ședința de luni 09 noiembrie 2015,privatizarea acestui serviciu.
Menționez că am fost cu dl.director,P.M
în comuna Cornu,unde acest, serviciu este privatizat și merge foarte bine,ca sa procedeze la fel.
Dacă acest serviciu nu va fi privatizat,exista posibilitatea,ca din cauza datoriilor,sa fie bucata activitatea primăriei ,cat și oprirea distribuirii de apa ,de către Apele Romane.Va prezint expunerea de motive,și sper ca ,Consiliul Local ,sa fie de acord cu privatizarea acestui serviciu .... Este legal ce vrea sa faca? Ce solutii mai poat fii, decat cea cu privatizarea?? Multumesc!
Răspuns la discuția examen concurs
functionar public
Discuție examen concurs
Stie cineva cum decurge un examen de concurs la APIA?
O.U.G. nr.73/2004 aprobata prin Legea nr.527/2004. Mai este valabila aceasta lege?
Răspuns la discuția Declaratie la politie
Multumesc frumos... am fost chemati la sectie,iar eu am avut dovezi suficiente sa ii acuz,dar am zis sa se opreasca totul la sectie si ne-am impacat.
Răspuns la discuția Declaratie la politie
Pai si azi cand am fost,comandantul a zis ca sa vada ori ne impacam ori ne amendeaza...eu oricum am inregistrari video si se aud cand ne ameninta ca intra peste noi in curte si ne ia mama dracului pe toti,iar toti vecinii imi sunt martori pt felul cum se comporta acel baiat pe strada.
Buna seara...acum doua zile un copil al unei vecine a injurat-o pe mama,e fiind in curte,iar eu m-am luat de el verbal,spunandu-i sa vorbeasca frumos,dupa care a iesit maicasa,sora si concubinul si au inceput sa ne ameninte pe mama chiar lovindu-o cu piciorul si aruncand cu pietris in ea... La 30 de min dupa terminarea scandalului a aparut un echipaj de politie, apelul la 112 facandu-l tot vecina cu copilul...echipajul ne-a spus procedurile pe care trebuie sa le urmam,ca in termen de 90 de zile sa mergem la sectia de politie si sa depunem reclamatie.Astazi cand am fost comandantul sectiei a spus ca trebuie sa ne sune ei si sa mergem toti la sectie si sa ne interogheze si dabia dupa aceea sa facem reclamatia.Dar acum eu ma intreb de unde stia comandantul totul cu lux de amanunte,oare nu o fi fost vecina mai inainte ? ...Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac si cum sa vorbesc in fata politiei? Multumesc anticipat!