buna ziua . ma aflu intr-un proces partaj judiciar . ieri am avut proba cu martori dar nu am stiut ca pot pune intrebari martorilor reclamantei , eu fiind parata in dosar . mai pot cere inca odata proba cu martori ? trebuie sa depun cerere in acest sens pt ca ieri nu am cerut instantei al doilea rand de martori ? mai pot obtine acest drept ? intrebarile care as dorii sa le pun martorilor partii adverse ar elucida adevarul . multumiri anticipate.
buna ziua. instanta a facut adresa catre doua banci pentru aflarea situatiei bancare a persoanei decedate dar si a sotului supravietuitor pt stabilirea banilor comuni care compun masa succesorala . intrebare - este corect sa fie dezvaluita situatia bancara a sotului supravietuitor ? acest lucru nu este confidential ? ( proces partaj succesoral).multumesc anticipat.
buna seara. sotul are un depozit bancar iar eu sant imputernicita . daca doresc sa scot bani din acel depozit trebuie sa am acordul sotului ? multumesc.
buna ziua.1 mi-a fost respins recursul ca nefondat. irevocabil. in aceasta situatie mai pot cere cheltuieli de judecata de la intimat (onorariu avocat si taxa de timbru ) ? 2 dupa cat timp primesc acasa hotararea ? va multumesc anticipat.