avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire depozit bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire depozit bancar

buna seara. sotul are un depozit bancar iar eu sant imputernicita . daca doresc sa scot bani din acel depozit trebuie sa am acordul sotului ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 20:39, 1 Decembrie 2014
Faptul ca aveti aceasta imputernicire, se presupune ca aveti deja acordul sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit bancar pe termen tibiolah tibiolah [b]Cont comun bancar[/b] (titular si imputernicit - sot si sotie) In cazul unui depozit pe termen, deschis la o banca comerciala de catre titular cu un ... (vezi toată discuția)
Sotul/sotia ascunde din banii castigati geta36 geta36 cum poate sotul/sotia sa afle daca celalalt are conturi ascunse , sau ce poate sa faca in conditiile in care acesta ascunde banii castigati? (vezi toată discuția)
Depozit bancar nedeclarat carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua.Sotul a decedat , am dezbatut succesiunea , dar dupa terminarea procesului am aflat verbal de la unul din cumnati ca sotul depusese bani la banca ... (vezi toată discuția)