avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audiere martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Audiere martori

buna ziua . ma aflu intr-un proces partaj judiciar . ieri am avut proba cu martori dar nu am stiut ca pot pune intrebari martorilor reclamantei , eu fiind parata in dosar . mai pot cere inca odata proba cu martori ? trebuie sa depun cerere in acest sens pt ca ieri nu am cerut instantei al doilea rand de martori ? mai pot obtine acest drept ? intrebarile care as dorii sa le pun martorilor partii adverse ar elucida adevarul . multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 13:53, 9 Decembrie 2014
Puteti sa cereti, dar nu se va aproba. Ramane sa va pregatiti pentru apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi considerate dovezi pt dosar ? andreyskysky andreyskysky Buna ziua , Intr-un partaj succesoral am fost atat de naiv incat am cerut doar 10 la suta din masa succesorala (m-a interesat o bucatica de teren in ... (vezi toată discuția)
Solutionare Mira_A Mira_A Buna ziua, In urma unui proces de divort (sotia-reclamanta, sotul-parat), dupa ultimul termen de judecata din 03/10/2007, pe siteul Judecatoriei s-au afisat ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un sfat cum as putea gasi un avocat bun pentru ... p649 p649 As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat bun pentru o cauza civila in care ma lovesc de niste martori mincinosi? Cauza este pe rolul unei ... (vezi toată discuția)