avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate birle1

Activitate birle1

Discuție Despagubire rca
Buna seara.Am avut un accident de masina unde eram in calitate de pagubit.Am trimis cererea de despagubire .Firma de asigurare mi-a trimis oferta de despagubire pe care am primit cu intarziere (a 31 de zi am primit)Care este termenul cel de pe stampila la oficiului postal al expeditorului sau data de inmanare a scrisorii ??
Intrebarea mea este urmatoarea: Agentul de politie din cadrul politiei rurale are dreptul de a te opri pe drum public pentru verificarea actelor si pentru verificarea cu etilotestul,desi nu ai savarsit nici o fapta?Daca da ,va rog sa-mi ziceti care lege si ce articol reglementeaza?Multumesc!
Va rog sa_mi ziceti daca am nevoie de vreun cod de identificare speciala pentru cumpararea unui utilaj din strainatate cu factura fiscala cu tva 0.Mentionez ca firma mea este platitor de TVA.Multumesc.
Răspuns la discuția amenda pentru rovineta
Stiu, ca exista o lege, prin care se prevede ca,daca nu se trimite PV in termen de 30 de zile,de la fapta (constatata? sau savarsita?) se anuleaza.
Buna ziua!Am primit o amenda de la CNADNR,pentru circularea fara rovineta.apare in PV,ca au probe foto din data de 02.10.2014 si s-a constatat acest fapt in 13.01.2015.Intrebare mea este, ca am sanse sa castig anularea PV,prin contestatie?Multumesc!