avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura din strainatate cu TVA 0
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura din strainatate cu TVA 0

Va rog sa_mi ziceti daca am nevoie de vreun cod de identificare speciala pentru cumpararea unui utilaj din strainatate cu factura fiscala cu tva 0.Mentionez ca firma mea este platitor de TVA.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 10:18, 7 Februarie 2015
este nevoie de inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, potrivit art. 158^2 din codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru operatori intracomunitari ncris78 ncris78 As dori sa stiu daca o firma care efectueaza transport international de marfa din Ro catre tarile Europei si din tarile Europei catre Ro, dar care are comanda ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva din ungaria in 2011??? BogdanBura BogdanBura Buna ziua. Suntem o firma din Romania, care doreste sa achizitioneze din Ungaria un mic utilaj pentru executare de lucrari speciale in constructii. Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari - pfa-ul trebuie declarat obligatoriu ca platitor de tva ? LaurentiuPopaBrasov LaurentiuPopaBrasov In urma incheierii unui contract de colaborare cu un partener extern ( prestare servicii ), este necesara inscrierea PFA-ului in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)