Buna ziua. Am cumparat un teren ceva mai departe de sat inde am o casa modulară. Intrebarea e cum pot face sa trec in buletin acea adresă? Avand in vedere ca acolo si locuiesc cu sotul si cei 2 copii?. mulțumesc frumos pentru sfat.
Buna .acu cateva luni am fost intr-un supermarket cu fetita si la intrare m-a intampinat 2 domni cu o reclama pentru un foto shop am intra5 la ei ca e gratis ne-a prezentat oferta si or spus ca inscrierea costa 98 lei am platit spoi cand ni sa dat chitanta si un mini contract incare are clauza ca banii nu se returneaza si deacolo nra trimis mai departe unde spunea ca un album nee costa 400 euro noii mai slabi am dat o parte de bani .dar vremsa renuntam la asa ceva cumprocedam deoarece ne suna incontinuu si noi nu am luat nici unserviciu de la ei .nici o poza sau ceva .va rugam sa ne ajutati cu un taspuns sau o idee multumimanticipat
Buna as dori si eu ceva lamuriri daca se poate. Am nascut in data de 16 -1-2013 o fetita si am facut toate actele necesare adica beneficiez de indemnizatie,intre timp am mai nascut o fetita pe data de 19 -10-2014 . de la primarie am facut actele pt alocatie de aolo mi-a zis ca sotu nu trebuie sa steie acasa ultima luna deoarece o sa ma intorc la lucru cand face a dou-a fetita un an si 10 luni. Pana aici e bine .dar cei de la indemnizatii mi-au taiat ultima luna de indemnizatie pe motivu ca nu a facut sotu o cerere.Mie nu mi-se pare normal o data ce am fost la ei cu toate actele si nu or spus nimic de aceasta cere si acu ca mi-a taiat eu cand trebuie sa merg la lucru la un an si 11 luni ?ce ar trebui sa fac?