avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Activitate ailenicristiangabriel

Activitate ailenicristiangabriel

Răspuns la discuția Case de marcat
multumesc frumos !
nelamurirea mea era aceea ca in cazul ca eu am un magazin cu marfuri industriale ,sunt obligat sa modific casa de marcat pentru bacsis?
Discuție Case de marcat
modificarea casei de marcat pentru bacsis trebuie facuta de toti utilizatorii care le folosesc,sau doar de anumite categorii?
multumesc frumos,sa aveti o zi buna!
donatie cu uzufruct!
Buna dimineata ,suntem trei frati carora parintii le-au donat proprietatea lor ,noi urmand a deveni proprietari dupa trecerea lor in nefiinta.Se poate ca unul dintre noi ,pe cale amiabila sa renunte la partea lui in favoarea celorlalti doi?
buna ziua ,carei institutii ar trebui sa ma adresez ,pentru a putea schimba numele de familie ,nume care a fost scris gresit de catre functionarul starii civile??
Răspuns la discuția Taxe CAS
dar daca venitul este sub 845 de lei ,se mai platesc contributii?
Discuție Taxe CAS
Buna ziua,
care este plafonul minim lunar la care nu trebuie platita contributia pentru pensie ,in cadrul PFA?
Răspuns la discuția Procedura cadastru
multumesc frumos de raspuns!
Răspuns la discuția Procedura cadastru
multumesc frumos!
cred ca este greseala mea ,nu m-am exprimat corect,problema mea era aceea ca eu nu am fost chemat sa asist la intocmirea cadastrului ,atunci cand vecinul in inceput formalitatile pentru instrainarea terenului al carui proprietar era,teren care nu era delimitat fizic fata de terenul meu,si aia nu stiu ,se intocmeste sau nu pv de vecinatate in aceasta situatie!