avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate monibia

Activitate monibia

Fondul pentru reparatii nu este facultativ!!! Sa se evidentieze in tabelul de taxe. La noi s-a astrans suma necesara repararii acoperisului deoarece administratora ne-a anuntat ca nu ne incaseaza taxele daca nu platim si fondul pentru acoperis! PUNCT! traim toti sub acelasi acoperis , folosim acelasi subsol....platim toti!
Administratorul este angajat de catre CEx!
Buna ziua. Cumnata mea este cetatean roman stabilit in USA ( cetatenie dubla). Vrea sa imputerniceasca o ruda pentru succesiunea tatalui sau! Nu doreste sa mearga la un Consulat deoarece sanatatea precara nu-i permite deplasarea. Doreste sa faca imputernicirea si declaratia printr-un Notar local din statul/localitatea unde locuieste. Ce se poate face in acest sens. Va multumesc frumos. Cu tot respectul, M.
Buna ziua. Acum aproximativ o luna am achizitionat impreuna cu sotul un teren extravilan ( arabil) care are o fundatie pe el (cam degradata), si o fantana. Vreau sa construiesc o casa de lemn si imi dau seama, citind pe aici ca ma cam incurca , fundatia, in obtinerea unor avize si sunt cam inafara legii. Ce pot face ca sa intru in legalitate. Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Somaj
freeelis a scris:

In opinia mea, puteti suspenda plata indemnizatiei pana la concurenta celor 3 luni.

multumesc frumos!...asa ma gandeam si eu, deoarece in lege se limiteaza, doar, perioada, nu si numarul de suspendari a platii! :)
Discuție Somaj
buna ziua! din luna noiembrie 2014 beneficiez de somaj, in aceasta perioada am avut o intrerupere de o luna si 10 zile, timp in care am fost plecata in strainatate in cautarea unui loc de munca!...conform legii, pot suspenda plata somajului pana la 3 luni pentru cautarea unuil serviciu in U.E.! intrebare: mai pot suspenda,inca o data, somajul pana la concurenta celor 90 de zile?
va multumesc! :)