Fondul pentru reparatii nu este facultativ!!! Sa se evidentieze in tabelul de taxe. La noi s-a astrans suma necesara repararii acoperisului deoarece administratora ne-a anuntat ca nu ne incaseaza taxele daca nu platim si fondul pentru acoperis! PUNCT! traim toti sub acelasi acoperis , folosim acelasi subsol....platim toti!
Buna ziua. Cumnata mea este cetatean roman stabilit in USA ( cetatenie dubla). Vrea sa imputerniceasca o ruda pentru succesiunea tatalui sau! Nu doreste sa mearga la un Consulat deoarece sanatatea precara nu-i permite deplasarea. Doreste sa faca imputernicirea si declaratia printr-un Notar local din statul/localitatea unde locuieste. Ce se poate face in acest sens. Va multumesc frumos. Cu tot respectul, M.
Buna ziua. Acum aproximativ o luna am achizitionat impreuna cu sotul un teren extravilan ( arabil) care are o fundatie pe el (cam degradata), si o fantana. Vreau sa construiesc o casa de lemn si imi dau seama, citind pe aici ca ma cam incurca , fundatia, in obtinerea unor avize si sunt cam inafara legii. Ce pot face ca sa intru in legalitate. Multumesc frumos!
buna ziua! din luna noiembrie 2014 beneficiez de somaj, in aceasta perioada am avut o intrerupere de o luna si 10 zile, timp in care am fost plecata in strainatate in cautarea unui loc de munca!...conform legii, pot suspenda plata somajului pana la 3 luni pentru cautarea unuil serviciu in U.E.! intrebare: mai pot suspenda,inca o data, somajul pana la concurenta celor 90 de zile?
va multumesc! :)