avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate ancas11

Activitate ancas11

Discuție Amnistie mame
As vrea sa stiu, pentru mamicile care au realizat venituri in timpul CCC si care au fost mintite ca vor fi amnistiate, mai exista vreo cale de a scapa de debit?
Exista pe forum vreo persoana care a reusit sa solutioneze juridic aceasta problema?
Răspuns la discuția Amnistia fiscala pentru mame
Sunt in aceeasi situatie cu dumneavoastra, am primit aceeasi respingere din partea Ajpis. Ce vreau sa spun e ca am consultat un avocat si mi-a spus ca nu se mai poate face nimic. Ne-au intoxicat cu niste minciuni si la televizor si la Minister. Nu mai inteleg exact ce mame au fost amnistiate.
Discuție Amnistie mame
Buna ziua,
Ma numesc Anca . In anii 2011-2012 am fost in concediu de crestere copil, si am realizat venituri suplimentare supuse impozitului din activitati de monitorizare si evaluare furnizori de programe de formare(adica o activitate de o ora-doua pe luna pentru 230 de lei impozabili). In anul 2013 am primit decizia de restituire a sumei de 7014 din indemnizatie, corespunzatoare a 7 luni in care am avut acele activitati. Pot beneficia de Legea 126/2014, a amnistiei fiscale a mamelor? In cazul unui raspuns afirmativ, ce trebuie intreprins pentru a realiza acest lucru. Precizez ca am depus cerere de scutire de plata a debitului la agentia locala Ajpis si raspunsul a fost negativ.
Va multumesc pentru atentia acordata.