avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate dorudrg

Activitate dorudrg

Pe concediu de sarcina si leuzie se poate pune oprire de la un executor?
Răspuns la discuția Contestatie
Asta.stiu...dar a apărut în spațiul public,ca poti sa faci întâmpinare și după cele 15 zile.
Discuție Contestatie
Buna ziua.revin cu o intrebare la dumneavoastra in speranta ca ma veti ajuta într-un fel.Am inteles ca termenul de formulare a unei contestații, acel termen de 15 zile ,a căzut.se aplica și în cazul acol procese pierdute pe baza tardivitatii?
Discuție Aflare persoana
Buna seara!revin si eu cu intrebare !Cum as putea depista legal o persoana care se ascunde dupa un ID fals pe facebook?persoana care aduce injurii si multe alte amenințări si acuze?va multumesc anticipat?
Discuție Pesta porcina
Buna seara!am si eu o intrebare in legatura cu aceasta pesta porcina aparuta din senin la noi in țară!exista vreun temei legal ca in momentul cand cei de la DSV vin sa imi omoare porcul in curte la mine sa îi pot opri pentru ami face inainte analizele la acest animal?va multumesc!
Discuție Contestatie
Buna ziua.am si eu o curiozitate.daca vreun domn avocat sau doamna avocat de aici a castigat vreodata un dosar de contestatie la executare silita respins de instanta ca tardiv introdus!Va multumesc!
Răspuns la discuția contestatie la executare
cel putin sunt sanse de castig ca sa stiu daca se mai merita sa continui sau nu.multumesc anticipat
Răspuns la discuția contestatie la executare
si o intampinare puteti face ???????
Răspuns la discuția contestatie la executare
S.a judecat contestatia la executare....adica prima faza a unuo proces instanta a respins contestatia la executare ca tardiv introdusa.vroiam sa stiu daca se mai poate face apel.multumeac


trandafir2 a scris:

@ dorudrg, in primul rand ca nu este clar ce anume s-a judecat acum, contestatia la executare sau apelul la hotararea pronuntata cu privire la contestatia la executare (pentru ca ati scris initial ca "instanta mi.a respins apelul invocand exceptia tardivitati" si ulterior ati scris "Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare"). Daca s-a judecat contestatia pe fond, puteti introduce apelul (bineinteles daca considerati ca este necesar).

Răspuns la discuția contestatie la executare
Ca abuziv introdusa se poate face apel????

dorudrg a scris:

adica mai sunt sanse de castig al dosarului si care ar fi acestea?????