avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta001

Activitate nicoleta001

Mulțumesc !!
Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult! Aș putea spune ca are discernământ.
Bună ziua! Am o întrebare preliminară acțiunii de vânzare a unui teren intravilan agricol. Proprietari suntem eu, soțul și fratele soțului. Fratele soțului este de acord și el să vândă dar are certificat de handicap de gradul 2 pe probleme psihice. Poate el ( fratele soțului ) să semneze la vânzare în numele său sau îi trebuie un reprezentant legal și în ce ar consta asta efectiv de făcut ??
Mulțumesc mult!
Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la următoarea situație : unei persoane angajate cu contract de muncă cu ora ( "... în calitate de prestator ...") în cadrul unui centru de vaccinare i se reține din plata brută pe oră ( bineînțeles ori numărul de ore lucrate ) și CAS, CASS și impozit pe profit ( AȘA S-A COMUNICAT DIN PARTEA AUTORITĂȚII PUBLICE LOCALE ... ), are posibilitatea acea persoană să beneficieze de deduceri la plata impozitului ( deducere personală , persoane aflate în întreținere ) sau nu ?? P.S. Momentan persoana nu are alt job ( practic în această situație se află foarte multe persoane).
Buna ziua! Sotul meu si a dat demisia de la firma la care lucra , demisie cu acordul partilor , pe 24 iulie. Pe 26 iulie a semnat in dublu exemplar decizia (printata ) si fisa de lichidare si inca o fisa de inventar. Pana aici toate bune , i s-a spus de la magazinul la care a lucrat ca aceste documente se trimit la semnat de catre manager , la Bucuresti apoi cate un exemplar va reveni ptr a ii fi dat si lui. De atunci nu a mai venit nimic , nici un document , iar daca intreaba seful de magazin acesta spune ca nu au venit si atat .Ce se poate face ptr a obtine decizia de incetare si ptr evident a putea merge mai departe ,spre un alt loc de munca ? Multumesc!
Discuție Vanzare teren
Buna ziua . Sotul meu detine impreuna cu fratele sau un teren agricol intravilan .Sotul detine 81,25 % din teren ( detine impreuna cu mine aceasta proportie , dar asta nu cred ca conteaza prea mult in ceea ce vreau sa aflu) deci 13 parti din 16 si fratele sau detine 18,75 % din teren ( 3 parti din 16 ) .Terenul este scos la vanzare . Fratele este pensionat pe caz de boala , pe probleme psihice , de foarte mult timp in urma si este internat intr-un sanatoriu de stat de specialitate . In conditiile gasirii unui cumparator ce si cum trebuie facut ptr. a putea avea acceptul si a se putea realiza vanzarea din privinta fratelui sau ( cine trebuie sa-l reprezinte , cum etc. ) .Multumesc !!
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS !!!