avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate Oana Tudor

Activitate Oana Tudor

Răspuns la discuția Infiintare PFA medic
Va trebuie
- dovada spatiului unde veti desfasura activitatea - act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat, daca este un apartament si acordul vecinilor pentru desfasurarea activitatii
- copii dupa diploma dumneavoastra de studii - care sa ateste faptul ca sunteti specializat pentru meseria/profesia pe care vreti sa o desfasurati.
PFA se inregistreaza la Oficiul Registrului Comertului in al carui teritoriu va veti desfasura activitatea.
Luati legatura cu biroul de informatii de la Registrul respetiv ca sa vedeti daca nu va cer si alte acte.
Z trebuie scos zilnic indiferent daca aveti sau nu incasari.
Răspuns la discuția deschidere punct de lucru
Punctele de lucru se inregistreaza la ORC unde este inregistrat si sediul social al societatii (deci in Ilfov), urmand ca ORC Ilfov sa informeze ORC Bucuresti despre deschiderea punctului de lucru.
depinde ce scrie exact in actul constitutiv cu privire la vanzarea de actiuni. De regula este prevazut un drept de preferinta pentru actionarii existenti la instrainarea actiunilor si nu obligatia actionarului vanzator de a le instraina doar acestora! Trebuie citit si analizat tot capitolul cu privire la actiuni
prezentati actionarilor/asociatilor demisia dumneavoastra urmand ca acestia in cel mai scurt timp sa numeasca un nou administrator.
nu va taxeaza pentru fiecare cod in parte ci doar pentru preschimbarea certificatului (puteti avea doar un cod sau 20 ca taxa este aceeasi)
Răspuns la discuția marirea pensiei alimentare
puteti duce de la Finante o adeverinta - daca va elibereaza precum ca nu vi s-a oprit impozit pe venit (pentru ca practic nu ati avut vreun venit).
Răspuns la discuția Recuperatori
daca ati incheiat un act cu recuperatorii prin care sete stabilit faptul ca pana la achitarea datoriei trebuie sa platiti cate 200 euro pe luna nu au ce sa va faca. Platiti in continuare asa cum ati stabilit prin actul respectiv.
Răspuns la discuția marirea pensiei alimentare
daca nu lucrati si nu inregistrati venituri instanta nu are cum sa mareasca pensia alimentara
Răspuns la discuția act vanzare cumparare
prin semnarea actului de vanzare cumparare vanzatorul si-a manifestat intentia clara de a vinde. Avand in vedere faptul ca in actul de vanzare se precizeaza faptul ca pretul a fost platit deci vanzatorul si-a luat banii, invocarea ulterioara a unui motiv de nulitate pentru neplata pretului nu poate fi retinuta