Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8534 soluții astăzi
Forum Activitate aliela

Activitate aliela

Buna ziua, Alina ma numesc. Am depus la judecatorie pentru majorarea pensiei de intretinere a fiicelor mele 2 fete, si ca aceasta sa fie stabilita in mod procentual pentru a nu fi nevvoita sa deschid dosar de fiecare data cand se majoreaza salariul minim pe economie, si fostul meu sot scrie ca raspuns ca este de acord cu majorarea pensiei alimentare dar nu este deacord cu stabilirea pensiei in cuantum procentual deoarece nu are venit fix si nu e angajat si scrie ca nu e deacord nici cu cheltuielile de judecata. Va rog din suflet sa imi dati un sfat , ce sa i raspund la i tampinare, , nu am angajat avocat pentru ca nu imi permit si mai am 8 zile la dispozitie sa raspund
multumesc pentru mesaj, e de mare ajutor dar in cazul meu vorbesc de un oras al judetului Iasi
buna ziua
am doua fete cu varste diferite in invatamantul gimnazial de stat si de ceva ani scoala cere elevilor o taxa anuala de 54lei pentru paza ( pentru gardian).Din cauza problemelor financiare de 2 ani nu am achitat aceasta taxa la scoala pentru fete si cum cea mare e in ultimul an dirigintele si directoarea adreseaza fetei tot felul de amenintari....si ca nu-i va elibera diploma pentru a merge mai departe. Va rog sa imi spuneti, taxa respectiva pentru paza scolii este legala avand in vedere ca invatamantul este obligatoriu si gratuit?
in baza unei hotarari judecatoresti de divort care este timpul limita pentru a putea depune cerere de executare silita a paratullui care datoreaza o suma de bani ??????