avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate SorinGeo

Activitate SorinGeo

Ca administrator la firma pe care o si detin pot inchiria un apartament/garsoniera si sa deduc chiria/utilitatile ?
In ce conditii pot cumpara electrocasnice pe firma ( fara TVA ) pe care sa le utilizez personal la mine acasa.
Somaitie simpla presupun ( la care sa raspund in 15 zile ). Nu am raspuns. Presupun ca exista un interval pentru executare silita, ma interesa intervalul la care se trece la urmatorul pas ( dupa 15 zile ).
In cazul in care nu raspund la Somatia trimisa de ANAF pentru o datorie recenta la cat timp se poate pune proprire pe cont si dupa cat timp se trece la urmatorul pas de executare silita sau ce alte etape mai urmeaza?
Ce procent din profitul unui SRL il pot dona sau sponsoriza la un ONG fara sa imi fie impozitat ?
Se merita sa cumpar un apartament pe SRL in care sa locuiesc ca administrator al SRL-ului sau sa-l inchiriez la altcineva, ca sa scutesc impozitul pe profit ? Se poate sa il vand mai tarziu si sa ies in castig?
Daca sunt administrator la un SRL pot cumpara actiuni pe bursa cu banii firmei , cum se procedeaza ? Multumesc
In cazul in care o un membru al familiei cu probleme neurologice refuza o operație, in ce masura pot semna pentru el apartinatorii ?
Pe declaratia unica platesc minim 2000 ron pentru CASS ca sa ma asigur ( am economii ) . Ideea era daca, ca si angajat platesc mai putin.
Daca sunt Administrator la o firma merita sa ma si angajez ca sa nu mai trebuiască sa plătesc CASS pe persoana fizica ( declarație unica ) ?