avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate mariustudorache

Activitate mariustudorache

Domnule nu știți cât bine mi-ați făcut,deci dacă fac intabularea de servitute înseamnă că și primăria are dreptul să intre să-mi repare drumul .De fiecare dată când se repara drumul principal nu intra pentru că este proprietate privată și spunea că intră la mine doar dacă dă acordul vecinul .Să înțeleg că nu o sa mai am probleme dacă fac asta??
Nu știu ce înseamnă cf .am hotărârea judecătorească servitute pietonală și auto
Am înțeles că o servitute de trecere care este și plătită reduce la 50/50 procentaj asupra acelei servituți.
Bună seara mă numesc Marius și aș dorii să-mi dați o mână de ajutor.Am câștigat o servitute de trecere pietonală și auto pentru care plătesc anual o sumă de bani. Servitutea se afla la marginea grădinii vecinului langa un vâlcel. Acesta a pus o poartă la acel drum iar acum vrea să instaleze camere de supraveghere. Menționez că amândoi avem casele situate mai sus cam 50 de metri distanță și le avem impresmuite cu gard și poartă cum este normal la curte . Întrebarea mea este are dreptul să monteze așa ceva ținând cont că noi o sa fim tot timpul monitorizați și celelalte persoane care mai vin la noi ?Nu trebuia întreb și eu să-și îndrepte camerele langa poartă să-și monitorizeze strict poteca lui care duce spre casă .Eu plătesc acel drum dar nu mi se pare corect să fim filmați când plecăm și când venim Va mulțumesc mult.
Bună ziua am o intrebare:vecinii noștri au făcut măsurătoare pentru act de moștenire. În această măsurătoare au măsurat si drumul de acces al nostru.Am acționat în instanță și am câștigat servitute auto si pietonal, acum a pus și porți in timpul litigiului Întrebarea mea este: Ce pot face sa dea porțile jos ??pur si simplu au închis drumul si dacă nu închizi poarta când treci sare sa te bată Va multumesc
La 3,,,4 metri de hotar vecinul meu are 3 nuci de aproximativ 15 metri înălțime Credeți că am șanse sa scap de această problemă nu avem decât umbra Nucii sunt în fata casei. Vita de vie nu se face plantele mor Va mulțumesc
va multumesc mult ,deci eu nu pot doar socrul va multumesc
buna ziua ma numesc marius locuiesc in orasul Comarnic jud Prahova in locuinta sotiei De 15 ani sunt in Comarnic iar linga noi avem o familie care de curand au inceput sa fie proprietari pe drumul nostru de acces 30 metri liniari si au inceput sa ne blocheze masina cu una din masinile lor spunand ca ei sunt proprietari ,casa noastra neavand alta cale de acces spre Fiind in jumatatea altor case si singura cale de acces este pe acei 30 de metri am mers la primarie si am depus plangere ,iar de acolo am primit raspuns ca numai pe cale juridica pot avea un rezultat favorabil deoarece trebuie sa am drum de acces pt salvare pompieri etc Pot ca eu cu domiciliul in comarnic la aceasta adresa sa chem in instanta pe acesta ?s-au socrul meu care plateste rol la aceasta Va rog mult sa ma ajutati cu cat mai repede cu atat mai bn . Sfatuitima va rog ce sa fac