avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate max112

Activitate max112

Multumesc eu m-am infatisat la toate termnele de judecata dar dosarul a fost unu fabricat iar completul de judecata este la a doua amanare de pronuntare a hotararii de asta va zic am zis in cel mai fericit caz acum vorba dumneavostra totul e posibil sper la o suspendare deoarece eram minor la data acee iar multe acte din dosar nu sunt probate de acuzatie!
condamnare cu suspendare conditionata de exemplu daca il si sun pe domnul sef al serviciului de probatiune sii i zic unde sunt as putea sa imi termin perioada contractuala??
Daca eu plec din tara iar condamnare definitiva sa zicem cu suspendare este pese o luna trebuie sa ma prezint in tara la momentul ala sau pot termina contractul de munca?
Răspuns la discuția PEmisul C Ce
Multumesc domnul cyan dar intreb de exempu dupa cele 6 luni dupa e sa finalizat tot tot procesul daca vin cu permisul din alta tara nu poate fii preschimbat sczuti-ma de neintelegere dar sunt disperart deci nu exizta aproape nici o posibilitate sa ami conduc in urmatorii 3-4 anii?
Răspuns la discuția PEmisul C Ce
Dar de exemplu daca dau in alta tara de B si conduc doar acolo la sfarsitul procedurilor pot sa solicit permis romanesc cu permisul din alta tara ?
Va multumesc foarte forte mult dar daca se dispune amanarea aplicarii pedepsei de catre instanta,imi va fii si inapoiat permisul cu categoria B si voi putea circula deoarece eu nu am avut victime nimic mi-am avariat masina intro bordura???
Răspuns la discuția PEmisul C Ce
dar dupa cesetermina procesul si imi anueazab pot da de C CE?
Discuție PEmisul C Ce
daca mi-a fost suspendat categoria b pentru alcolemie peste 0,80 si nu se termina procesul din cauza birocratiei romane aiurea pot da de categoriile C CE daca b imi este suspendat?
Deci sa inteleg bine si fara greseala nu prea am nici o sansa sa nu mi se anuleze permisul deoarece peste un an doream sa obtinsi categoriile C CE in concluzie pot sa imi iau gandul???
Pai ce ar trebuii sa lucreze daca eu recunosc tot si platesc si tetele biologice??ar trebuii sa trimita dosarul la procuror am vreo sansa sa scap cu NUP sau cu o amenda ?