avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielcostache24

Activitate gabrielcostache24

M.a luat radarul cu 84 km/h unde limitarea de viteza era de 50 km/h ( așa mi-a spus polițistul ) dar eu nu am văzut nici un indicator pe sensul meu de mers și nici pe partea opusa de limitare 50 ! Am scris in pv ca nu recunosc ca am mers cu 84 km! Vreau sa contest PV acum si doresc puțin ajutor din partea Dvs ! De ce sa ma iau in contestație ,ce motive sa introduc ?
Am absolvit facultatea de Transporturi, UPB Bucuresti,specializarea Ingineria transporturilor si a traficului...lucrez la CFR infrastructură .Vreau sa incep un master si nu stiu ce sa aleg !? Astept păreri! Va multumesc !
Buna dimineata...revin cu o intrebare : Primarul (angajatorul) poate sa-mi acorde un spor la salariu ,deoarece am studii superioare ? sau alt spor ca sunt angajat la serviciul voluntar pt situatii de urgenta ? Multumesc.
Dar poate fi postul "transformat' pe studii superioare la ANFP ? Aveti idee ? Multumesc.
Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de lunga durata (Inginer ) Cand am semnant contractul m-a incadrat cu 1250 si mi-a cazut fata.De ce asa putin ?? As dori sa ma lamureasca cineva si cum sa fac sa am salariu mai mare ?! Postul poate fi transformat pe studii superioare ?Multumesc.