avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce master sa urmez ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce master sa urmez ?

Am absolvit facultatea de Transporturi, UPB Bucuresti,specializarea Ingineria transporturilor si a traficului...lucrez la CFR infrastructură .Vreau sa incep un master si nu stiu ce sa aleg !? Astept păreri! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:59, 3 Octombrie 2017
Pai alegeti din domeniul in care ati urmat cursurile, doar nu o sa faceti un master in farmacie sau medicina veterinara!

M-as orienta spre Management in transporturi sau Sisteme Inteligente pentru Transporturi. zic si eu! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In codul cor 2015 - nu exista inginer sudor desi in politehnici se ! teodorbadea teodorbadea Buna ziua, Sunt absolvent din 2012 al UNIVERSITATII POLITEHNICE din BUCURESTI Facultatea de inginerie si managementul sistemelor tehnologice (4 ... (vezi toată discuția)
Ce facultate sa aleg M. V. M. V. Buna seara! Am absolvit o facultate si un master, dar vreau sa ma inscriu la a doua facultate si nu sunt hotarata. Am terminat facultatea de geografia,iar ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)