avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate HoratiuBut

Activitate HoratiuBut

Răspuns la discuția Domiciliu carte identitate
da este o casa formata din 2 apartamente
Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta.
Proprietarul X vrea sa cumpere o casa, casa este impartita in doua . In buletin este trecut apartamentul 1 la domiciliu. In contractul de vanzare-cumparare se trece ap. 1-2.
Intrebarea mea este : Cei de la evidenta populatiei pot trece in cartea de identitate la domiciliu ap. 1-2 ? Exista un temei legal in baza caruia s-ar putea face acest lucru ?
Va multumesc
Un chirias vrea sa incheie contract de furnizare a energiei electrice prin RDS RCS.Tin sa precizez ca institutia este de fond locativ... se poate incheia un astfel de contract sau doar cu ENEL?
De la 1 ianuarie s-a introdus taxa de mediu de 80 lei. Imi puteti spune cum se inregistreaza aceasta taxa in contabilitate? Va multumesc!
Răspuns la discuția Reintregirea capitalului social.
Actionari
Răspuns la discuția Reintregirea capitalului social.
a_fleancu a scris:

Ce intelegeti prin reintregire?
Se majoreaza capitalul social?



da de la 450.000 la 900.000 un fel de reintregire deoarece in anul 2015 a fost 450.000 in insloventa pana la mijlocul lui 2016 iar acum facem o reintregire a capitalului
Am o problema si vreau sa va cer ajutorul.
Trebuie sa intocmesc o hotarare aga din care sa rezulte reintregirea capitalului social al societatii. Mentionez ca societatea este pe actiuni.
Va multumesc!
Incerc sa va explic problema mea pe scurt:
Domnul X are contract la deseuri menajere pentru 2 persoane , domnul X aduce copie dupa buletinul fetei care in buletin apare cu numele Y si cu domiciliul la alta adresa decat a domnului X, el sustine ca fata este in Bucuresti. Cere ca sa scot o persoana de la plata. Nu este necesar sa faca dovada cu viza de flotant este de ajuns doar adresa din buletin. Mentionez ca adresa din buletin nu este Bucuresti.
Va multumesc!
Discuție Salubritate
Platitor gunoi dl "Ion" intr-un oras, se muta in alt oras avem drept legal sa ii cerem dovada ca plateste aceste servici in orasul actual?
Răspuns la discuția Facturare
Problema este ca nu este un contract. ma intereseaza daca se poate factura servicile prestate fara un contract. O data ce el a refuzat semnarea contractul nu exista