Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie furnizare energie electrica

Un chirias vrea sa incheie contract de furnizare a energiei electrice prin RDS RCS.Tin sa precizez ca institutia este de fond locativ... se poate incheia un astfel de contract sau doar cu ENEL?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 22:42, 9 Martie 2017
Piata de energie electrica este libera. Poate sa incheie contract de furnizare cu orice furnizor agreat ANRE.
Dar asta nu inseamna ca va fi exonerat de la plata curentului electric consumat pentru partile comune : iluminat, lift, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata energiei electrice pe scara blocului MileaMihaela MileaMihaela Locuiesc pe o scara cu 16 apartamente si va intreb cum este legal a fi efectuata plata energiei electrice pe scara : valoarea totala a energiei se imparte la ... (vezi toată discuția)
Contract cu furnizorii... pandatao pandatao Buna ziua! As vrea sa stiu daca este obligatoriu ca asociatia de proprietari sa aiba contract/conventie cu furnizorii de energie electrica,de ... (vezi toată discuția)
Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)