avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate MaziluG

Activitate MaziluG

Discuție Salariu cash
Buna seara. Doresc si eu o informatie in legatura cu modalitatea de plata a salariului.
Daca angajatorul plateste salariu cash si nu pe card, este ceva in neregula? La stat intra in vedere faptul ca eu am venituri?
Multumesc! O seara frumoasa!
Răspuns la discuția Mostenire
Am inteles. Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
Fratele v-a intra in posesia mosteniri, dupa ce v-a muri si al doilea parinte. Parintele nu poate face nici o schimbare in acte?
Răspuns la discuția Mostenire
Suntem o familie numeroasa (15 frati), dintre care unul are sindromul down. Inainte de decesul unuia dintre parinti, am stabilit de comun acord (copii si parintii) ca fratele cel mic sa primeasca mostenirea cu conditia sa aiba grija de fratele bolnav. Insa atunci cand s-au facut actele de mostenire, aceasta conditie nu a fost specificata. Actele au fost facute doar in prezenta parintilor si a fratelui mai mic, fara informarea celorlalti copii.
Se mai pot modifica actele, adaugand aceasta conditie? Deoarece mostenitorul nu doreste sa aiba grija de fratele bolnav pe motiv ca nu este trecut in act. Mentionez ca celalalt parinte este inca in viata.
Bolnavul a fost dus la un centru de recuperare, insa in viitorul apropiat v-a fi trimis acasa pe motiv ca s-a recuperat. O parte din pensie i-a fost deja suspendata.
Multumesc.
Discuție Mostenire
Buna dimineata . In cazul in care intr-o familie se afla un copil cu probleme medicale ( sindromul down ) se elimina de la mostenire , sau cel care mosteneste averea parintilor are obligatiea de al intretine ? Va multumesc !
Răspuns la discuția Profesia de invatator
Am citit si eu cele de mai sus dar nu m.am lamurit concret, sunt generalizate. De ex daca am facultatea de psihologie, pot face un master in cadrul stiinte ale educatiei si sa profesez, invatatoare?
Răspuns la discuția Abandon studii universitare
Luni o sa merg, dar vroiam sa stiu daca exista vro sansa! Multumesc!
Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea unui loc , inca din timpul facultatii? Mentionez ca nu am liceul pedagogic la baza ci unul tehnic. Multumesc!
Buna seara! Intrebarea mea este urmatoarea : In 2013 trebuia sa termin facultatea de Psihologie dar din cauza faotului ca a aprut o oportunitate la job si am plecat din oras nu am nai continuat, am ramas cu cateva restante si licenta nesustinuta, avand in vedere ca au trecut atata timp se mai poate face ceva? Mentionez ca inca am dosarul la universitate si am avut toate taxele platite, inclusiv pe ultimul semestru. Ma intereseaza daca pot relua ultimul an /semestru pt a.mi putea sustine licenta sau am pierdut facultatea?
Răspuns la discuția Indemnizatie!
Multumesc!