avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Activitate Micheleplacido

Activitate Micheleplacido

Bună ziua. Pensia de întreținere pentru copii minori, se virează de angajator doar prin executare silită? Există și altă formă de reținere?
Bună ziua. La încetarea CIM, angajatorul poate emite o situație a reținerilor salariale făcute prin poprire?! Precizez că aceste rețineri au curs pe mai mult de 10ani și la mai multe companii.
Bună ziua. Dacă în urmă divorțului, in baza unei hotărâri judecătorești definitive, eu plătesc pensie de întreținere la copii, aceștia se află în întreținere? Dacă nu se consideră în întreținere, poate să-mi explice cineva de ce ? Vă mulțumesc.
Poate cineva să mă ajute cu o acțiune în instanță pentru declararea insolvenței sau a falimentului personal? Vă mulțumesc.
Daca în Instanța de judecată au fost prezentate înscrisuri false prin omisiune ,ce se poate face pentru îndreptarea hotărârii?Va multumesc
Răspuns la discuția Contestație executare silită
Va rog sa ma iertati.
Răspuns la discuția Contestație executare silită
Se subintelege ca aceasta consultatie solicitata de mine este contracost,aviz celor care sunt preocupati sa ma atace ,in loc sa trimita nr de cont in care sa virez banii si sa incepem colaborarea.Ca doar se stie ca fiecare are cheltuieli.
Răspuns la discuția Jurisdicție teritoriala
Imprumutatul avea un domicili in circumscriptia teritoriala ,iar girantii erau in circumscriptia altei judecatorii,la o distanta considerabila.
Răspuns la discuția Contestație executare silită
Bine spus.Cat costa o consultatie la dumneavoastra?
Răspuns la discuția Contestație executare silită
Desigur.Va rog să mă ajutați cum sa formulez aceasta Cerere de chemare în judecată.Va mulțumesc.
Motivarea consta în faptul că sunt bani care deși au fost plătiți nu se regăsesc în graficul de rambursare înaintat către Judecătorie cât și faptul că în contractul de împrumut se prevede compensarea cu fondul social ,ceea ce de asemenea nu a fost făcut.
Dapix a scris:

Nu exista MODEL de contestație. Fiecare caz e particularizat.

Contestația la executare silită este o cerere de chemare în judecată, și trebuie motivată în fapt, și în drept.