avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate Simona Georgiana

Activitate Simona Georgiana

Buna ziua, daca un detinut moare. in timp ce isi ispaseste pedeapsa, dar moare la un spital, deoarece starea de sanatate s-a agravat, imi puteti spune va rog, familia acestuia, nu veneficiaza, din partea penitenciarului, de vreun ajutor material, de inmormantare?
Bună ziua, dacă un deținut moare, pe motive medicale, la un spital, care sunt procedurile, cine trebuie sa îl ridice, familia îi poate ridica trupul neînsuflețit sau ii trebuie acordul penitenciarului?
Răspuns la discuția RECURS
Multumesc.
Răspuns la discuția RECURS
Inalta Curte de Casatie si Justitie vroiam sa scriu, imi cer scuze. In cat timp se poate face recursul?
Multumesc.
Discuție RECURS
Recurs

bUNA ZIUA, VREAU SA STIU DACA UN INDIVID, RECIDIVIST, A PRIMIT CONDAMNAREA DEFINITIVA+UN REST DE ZILE DE LA PRIMA CONDAMNARE, AR MAI PUTEA FACE RECURS LA CURTEA CONSTITUTIONALA SAU AR MAI PUTEA FACE CEVA, AR MAI EXISTA VREO CALE DE ATAC?
MULTUMESC ANTICIPAT.
Buna ziua, am o situatie la care am rugamintea sa ma lamuriti. Cineva apropiat/cunoscut, a primit o condamnare cu inchisoarea. Nu s-a sustras, nu a fugit si a acceptat arestarea/incarcerarea. Un ziar local, a creat un articol in care spunea ca s-a sustras si ca l-au prins intr-un final politistii IPJ. In acel articol apare si numele acelui individ. Familia nu este de acord cu acest lucru si as vrea sa stiu daca este legal sa ii publice numele, fara acordul nimanui si sa spuna informatii eronate? ce ar putea familia sa faca in aceasta situatie?
Multumesc.
Discuție infiintare SRL
Buna ziua, daca doua persoane cu handicap vizual vor sa isi infiinteze un SRL, li se va interzice doar doar pt ca au acest handicap? si daca una din persoane are doua popriri si plateste pt ele, in eventualitatea infiintarii societatii, contul firmei va fi blocat sau se vor opri bani pt aceasta persoana, din fondurile firmei?
Buna ziua, daca un individ pedepsit pt tulburarea linistii publice si pedepsit cu un an+doi ani probatiune, daca face recurs, i se poate diminua pedeapsa, in conditiile in care nu este vinovat pt fapta judecata?
Răspuns la discuția Tentativa de omor
Buna ziua, in Vaslui. multumesc
Răspuns la discuția Tentativa de omor
am angajat un avocat care nu a facut mai nimic. Astazi d-lui, mi-a spus ca, daca sotul meu i-ar fi provocat pe cei trei, cel care l-a injunghiat pe sot, ar primi pedeapsa mai mica. este adevarat?
PS: procurorul de caz nu trimite dosarul in judecata pana nu face sotul meu testul poligraf deoarece acestuia i se pare ca sotul meu ar fi vinovat. sa fim seriosi, nu s-a injunghiat singur...
Multumesc