avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, dacă un deținut moare, pe motive ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, dacă un deținut moare, pe motive medicale, la un ...

Bună ziua, dacă un deținut moare, pe motive medicale, la un spital, care sunt procedurile, cine trebuie sa îl ridice, familia îi poate ridica trupul neînsuflețit sau ii trebuie acordul penitenciarului?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:10, 31 Octombrie 2022
De ce nu intrebati la morga spitalului care sunt procedurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor detinut decedat Simona Georgiana Simona Georgiana Buna ziua, daca un detinut moare. in timp ce isi ispaseste pedeapsa, dar moare la un spital, deoarece starea de sanatate s-a agravat, imi puteti spune va rog, ... (vezi toată discuția)
Bună dimineata eu nu sunt cununați cu soțul meu ,dar suntem ... Alyflorentino10 Alyflorentino10 Bună dimineata eu nu sunt cununața cu soțul meu ,dar suntem în concubinaj de 30 ani ,el e într-o stare critica în spital,dacă doamne ferește se ... (vezi toată discuția)
Posibil malpraxis: mama a decedat înainte de a ieși din sala de operație în urma unei intervenții pentru ruptură de menisc. care ar fi pașii de urmat? Olivia25 Olivia25 Buna seara , Pt. a nu influenta in vreun fel raspunsurile primite, nu o sa dau numele spitalului si nici judetul in care se afla. Descriere problema O ... (vezi toată discuția)