Am un II cu obiect de activitate comert cu fructe legume in magazine specializate si piete. Am achizitionat pe II o autoutilitara. Cheltuiala cu combustibilul, cu repararea auto , asigurare le deduc in proportie de 50% sau 100%? Mentionez ca nu fac foi de parcurs.
Buna ziua! Sora mea a cunoscut un tip in mediul online, urmand ulterior sa se intalneasca cu el. Tipul la un moment dat i-a marturisit ca are o fetita de 3 luni, nevasta acestuia parasindu-si domiciliul, prin urmare, si copilul. Din discutiile lor, el nu mai avea bani de lapte pentru copil, ea oferindu-se sa ii imprumute 150 lei de lapte pana va primi salariul. Profitand de vulnerabilitatea ei, a inceput sa ii mai ceara diverse sume, ba 200 lei pentru ca s-a imbolnavit copilul si trebuie internat, ba 150 lei.... ajungandu-se la suma de 850 lei. Cand a venit ziua platii datoriei, tipul a sustinut ca banii nu au fost dati cu imprumut, ci ca ajutor si nu vrea sa ii mai dea inapoi. Are vreo sansa sa isi recupereze banii? Trebuie sa faca plangere la politie sau sa faca plangere la judecatorie?