avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1601 soluții astăzi
Forum Activitate valentinvalentinvalentin

Activitate valentinvalentinvalentin

SI ARE LEGATURA INFRACTIUNEA VECHE CU CEA NOUA PENTRU CA NU MEA EXPIRAT RESTUL DE PEDEAPSA CRED IN FINE OARE CHEAR ASA DE PROST O FII AVOCATUL ASTA CARE LAM ANGAJAT? EL SPUNE CA SUNT PEDEPSE CARE SE DAU PRIN ADUNARE DAR LA MINE E ALCEVA SI SE VOR CONTOPI SI PROBABIL SE ADAUGA SPOR
NU E ADEVARAT SE VOR CONTOPI SI VOI PRIMI UN SPOR DE PEDEAPSA IN CEL MAI RAU CAZ ...
Răspuns la discuția Contopirea pedepselor
nici nu stiu ce sa mai inteleg alti avocati imi spune ca se poate contopi dupa apel cand ramane definitiv si mise da un spor de contopire
se poate contopi o sentinta noua cu un rest de pedeapsa si sa mise dea un spor sau mile da prin adunare/
Avocatul meu care lam avut angajat in acest dosar spune ca se pot contopi dupa ce raman definitive dar am fost si contrazis ca nu se pot contopi pe alte parti si atunci ce se intampla voi executa doua pedepse ori prin adunare?
Pai nu au nicio legatura una cu alta inafara faptului ca inainte sa imi treaca acel termen de liberare conditionata sa intamplat acest incident ...
se contopeste restul de pedeapsa cu o sentinta data recent?
Buna ziua am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra sa ma lamuriti cu , cateva intrebari in legatura cu o sentinta primita pe 17 . 01 .2017 pentru o infractiune de ultraj prin amenintarea unu agent de politie . am fost acuzat de ultraj ca as fii amenintat un agent de politie dupa ce acesta impreuna cu mai multi colegi deai sai au intervenit in mod foarte abuziv peste mine si familia mea in casa pentru ca iam lovit o ruda dea sa ori prieteni de familie nustiu exact ce grad de rudenie este intre agent si acel civil cu , care am avut o altercatie dupa ce la injurat pe un frate deal meu etc... intrun final am fost condamnat pentru ultraj prin amenintare la un 1 an cu inchisoare si pentru ca lam lovit pe acel civil cu un pun 6 luni cu executare misa contopit cele 2 pedepse si misa dat un spor de 2 lun deci am de executat 1 an si 2 luni cu inchisoare ... . intrebarea mea este : am un rest de pedeapsa ne executat de 536 de zile care nu mea expirat cand sa intamplat incidentul acesta in 2015 in martie , pe data de 17.01.2017 sa pronuntat condamnarea mea in ceia ce ma priveste acuzatiile de mai sus mentionate ... voi declara apel in 10 zile daca in caz de nu sunt indreptatit la apel in ceia ce priveste infractiunea de ultraj sa fie achitata pentru ca eu nu am comis aceasta infractiune si voi ramane definitiv se pot contopi cele doua pedepse respectiv 1 an si 2 luni cu restul de pedeapsa ne executat de 536 de zile? va multumesc din suflet pentru ajutor