avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopirea pedepselor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopirea pedepselor

se poate contopi o sentinta noua cu un rest de pedeapsa si sa mise dea un spor sau mile da prin adunare/
Cel mai recent răspuns: valentinvalentinvalentin , utilizator 20:36, 25 Ianuarie 2017
Din pacate pentru dvs restul de pedeapsa neexecutat se cumuleaza ( prin adunare) cu pedeapsa pronunțată pentru noua infractiune.
nici nu stiu ce sa mai inteleg alti avocati imi spune ca se poate contopi dupa apel cand ramane definitiv si mise da un spor de contopire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contopi o ped. de 1 an si 2 luni cu un rest de ped. de 536 de zile? valentinvalentinvalentin valentinvalentinvalentin Buna ziua am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra sa ma lamuriti cu , cateva intrebari in legatura cu o sentinta primita pe 17 . 01 .2017 pentru o ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)