avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 119 din 1149
Greu de crezut ca vrea sa schimbe gresia, ridicând o schelă, când metoda cea mai simpla e sa utilizeze usa de la balcon, prin deschidere. :)
Presupun că e doar o glumă.
D-le Grecu, indiferent de ilegalitatea unor hotărâri ale asociației, nu poți să le anulezi decât prin instanță. Așa spune legea 196/2018 la art. 29 sau 52.

Am și eu, la rândul meu, rugămintea să indicați alte metode care funcționează, legal, nu sa-mi purtați mie de grijă. Mă descurc.

Contraventia nu a fost semnata la fata locului de dvs., pentru ca nu a fost constatata direct, dar martor exista, persoana care v-a reclamat. Nu traim intr-o tara salbatica, in alte tari reclamatiile de genul asta ( constatate de "camere mobile umane") sunt chiar o regula.
Aveti si posibilitatea de a depune plingere contraventionala impotriva acelui proces verbal.
[ link extern ]
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va costa nimic, oricum, sa faceti o sesizare la ANR, e chiar necesar sa aveti un raspuns oficial, necesar poate si in viitor.
. In principiu, chiar daca acea firma autorizata ar avea dreptate, tot ar fi trebuit sa prezinte un temei legal, adica sa va indice paragraful din lege/normativ tehnic ce prevede asa ceva.
Mai degraba e rost de o lchestie profitabila, subiectul asta a mai aparut pe forum si nu a fost gasit niciodata acel temei legal care sa oblige la o asemenea lucrare, basca si wireless.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nici un proiect de lege care sa le interzica, deocamdata ele sunt legale.
Cum ați putea ieși mai bine ? Din moment ce sunteți vinovat de producerea accidentului, lucru evident și constatat de poliție. Puteți încerca, dar avocatul nu vă garantează acel lucru. Și trebuie oricum sa-l plătiți.

Valoare de alcoolemie de ce fel ? În aerul expirat ? În sânge ?
Presupunând ca e în aerul expirat e doar contravenție și se suspenda permisul 90 de zile, cu obligativitate test promovat 13/15, altfel vor fi 120 de zile

Se poate reține dacă sunteți găsit pozitiv la un drugtest.

Sustineti gresit, pentru ca acordul vecinilor (si nu numai) este absolut necesar pentru a fi de acord cu activitatea ce se declara a se desfasura acolo. Daca cititi postarile de la acest subiect, veti descoperi si baza legala mentionata si explicata, art. 40 din legea 196/2018.

Altfel, ar insemna ca e totuna ca in acel spatiu sa functioneze un birou de mediator , de exemplu, sau un restaurant. Si sa se schimbe activitatile, fara nici un acord cu cei din condominiu.
In singe va iesi o valoare aproximativ dubla.