avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 120 din 1149
Eu zic sa credeti ce zic oamenii respectivi. nu exista fenomenul pe care-l reclamati dvs., cu "contorizarea dubla". Daca nu credeti, si eu va zic sa-i dati in judecata, dreptatea o veti constata in instanta.
Răspuns la discuția Parcare la bloc
7.28 nu e atit de aproape de 8 e o diferenta de peste jumatate de ora. Puteti depune plingere contraventionala, e un drept, dar nu vad cum ati putea cistiga in instanta.
Parcarea pe trotuar este interzisa, este permisa doar in cazul in care administratorul drumului marcheaza trotuarul cu alveole de parcare.. Nu aveti ce sa reclamati, nu veti avea succes.
Studiati ce scrie in regulamentul de salubritate in localitatea respectiva si angajati un avoxat sa va reprezinte, pentru a da primaria respectiva in judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajati un avocat, atunci, toti proprietarii care sunteti afectati si dati comania furnizoare de apa in judecata.
Permisul il cereti dupa expirarea celor 15 zile de pe dovada, plus cele 30 de zile calendaristice de dupa, deci va duceti dupa ce trec 45 de zile.
Daca nu exista interdictie de stationare pe portiunea de sosea de linga bloc, atunci nu aveti ce face. Eventual doar petitii la primarie, pentru instituire de astfel de interdictie.
E vorba doar de parcările care se amenajează după apariția acestui ordin. Dacă blocul e mai vechi, nu intră sub incidență ordinului 129/2014.
Conform art. 82 din legea 196/2018 acele diferente nemăsurabile se împart pe număr de persoane. Alte metode sunt doar povești din legi care au fost abrogate.

Beti12 a scris:

Buna ziua, as dori sa stiu cum se face repartizarea la pierderi de apa?

Pai daca era o singura banda pe sens si dvs. de pe sensul de mers ati incercat sa parcati pe partea dvs., pe unde ar fi vrut sa va ocoleasca dl. ce v-a accidentat, daca nu mai era o alta banda ? Ceva nu e in regula in poveste.