avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Activitate dany3377

Activitate dany3377

Răspuns la discuția Angajament de plata
pai nu-mi convine tocmai pentru ca, poate prin contestatie obtineam reducerea sumei sau anularea ei..
dar in acelasi timp as fi ramas fara bunuri pana la solutionare..
asa ca..nici in stanga, nici in dreapta nu aveam scapare, poate doar sus la D-zeu!
Răspuns la discuția Angajament de plata
Buna ziua!
Dupa cum am scris mai sus, am recurs la aceasta varianta pentru ca suma este destul de mare si imi puteau sechestra apartamentul si casa, deci nu am avut de ales!!..
Am intrebat si executorul, a spus ca pana la sentinta privind contestatia la executare, se vor demara toate procedurile permise de lege, deci?...ce as fi putut face?..
Buna ziua!

Am o executare silita pentru care am incheiat un angajament de plata cu creditorul, prin intermediul executorului, sa platesc o anumita suma lunar.
Am recurs la aceasta varianta pentru ca suma este destul de mare si imi puteau sechestra apartamentul si casa insa, ma gandeam sa fac o contestatie la executare.
Intrebarea este, creditorul poate anula angajamentul de plata si sa recurga la executare, daca eu fac contestatie la executare?

Multumesc!
Bun disputat in succesiune

Buna ziua!

As vrea sa stiu caror urmasi revin, in urma unei succesiuni, dependintele casei dintr-o gospodarie, construite ulterior decesului celor care au trait acolo?
Este vorba de o bucatarie de vara, constructia fiind platita din banii mei, dar acolo locuind o alta ruda care are drept la mostenire.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Nerespectare GDPR
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!

Am facut un credit la un IFN, din acela cu vizita la domiciliu si ca urmare a unor intarzieri la plata am fost cautat la domiciliu pentru a plati rata.
Mentionez ca sotia nu stia de acest credit iar eu nefiind acasa la momentul cautarii, persoana respectiva i-a spus sotiei de ce ma cauta..
Bineinteles, ca a iesit un mare scandal..

Intrebarea mea este - Nu ar fi trebuit ca reprez IFN-ului sa pastreze confidentialitatea in privinta acestui lucru, sa nu divulge sotiei despre creditul meu?..Tine cumva de nerespectarea GDPR?..

Va multumesc!
Buna ziua!

Bunicii sotiei au decedat ambii, parintii la fel, iar in casa parinteasca de la tara, a ramas sora sotiei care locuieste acolo cu familia ei.
Mostenirea nu a fost dezbatuta.

Intrebarea este urmatoarea...

Cine are obligatia acum sa plateasca catre primarie, impozitul pe casa si terenul aflat in curte, daca sotia nu locuieste acolo?

Multumesc!
Buna ziua!

In ce conditii se poate iesi la pensie anticipat daca ai varsta de 35 ani, 10 ani de munca grupa I subteran si nu suferi de nici o boala?..

Multumesc!
Răspuns la discuția prima casa - partaj
Puteti da apartamentul in plata cu ajutorul legii darii in plata, este mult mai echitabil, la asta se referea banca..
In acest fel, nu veti mai avea nimic de plata dupa vanzarea acestuia de catre banca..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru sfat!
Deja m-am adresat unui avocat si i-am trimis contractul si noul scadentar.
Mi-a spus ca-i putem da in judecata pentru clauze abuzive.