avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate intraveno

Activitate intraveno

Răspuns la discuția Contestare titlu de proprietate
Exista hartia de donatie a terenului catre CAP inaintea casatoriei numarul 2 si de asemenea exista un testament prin care sotia nr 1 a primit terenul preluat de sot si donat CAP-ului. Exista sanse reale ca suprafata sa fie impartita cum am spus: 3/4 cei doi copii din prima casatorie si apoi partea de 1/4 sa fie de asemenea impartita?
Exista un titlu de proprietate unde sunt trecute 4 persoane ca mostenitori dupa o alta persoana. Am inteles ca in situatia de fata fiecare ar detine cate 1/4 din suprafata respectiv.

Terenul a fost donat in CAP inainte de casatoria nr 2 si a fost mostenit de la sotia nr1. Copiii la momentul respectiv nu au mostenit - acestia fiind in nr de 2.
Cele 4 persoane pe titlul de proprietate sunt 2 copii din prima casatorie un copil din a doua casatorie si sotia nr2.
Ce se poate face pentru a se evidentia care sunt cotele fiecaruia. Din cate am inteles copii din prima casatorie ar trebuie sa detina 3/4 si din 1/4 ramas tatalui care s-a recastorit sa se imparta iarasi 3/4 la 3 copii plus 1/4 sotia nr.2
Teoretic titlul de proprietate e corect avand nr de persoane care mostenesc dar nu este evidentiat partea fiecaruia.
Va multumesc
Nimic ?!?!?
Situatia in fapt:
1 titlu de proprietate - 4 proprietari
A - frate bun
B - frate bun
C - frate vitreg
D - sotie nr 2 - decedata
Intrebari : Fratele vitreg poate face succesiunea dupa sotia nr 2 care este mama lui ?
Cum se imparte terenul intre cei 4 (acum 3 dar C e unic mostenitor dupa D) ?

Toti au obtinut titlul de proprietate ca fiind emis de primarie in momentul in care s-au restituit terenurile in perioadfa de dupa revolutie in calitate de mostenitori ai tatalui lor respectiv sotul acum defunctei D. Nu a fost o succesiune dupa tatal deoarece a decedat inainte de restituire terenuri.
Exista o hartie de donatie catre CAP prin baza careia terenul a fost restituit. Defunctul a donat pamantul inainte de a se casatori cu sotia nr2, pamantul fiind mostenit de la sotia nr1 (copiii A si B nu au putut mosteni atunci fiindca erau minori).

Al doilea titlu, acelasi nr de proprietari doar ca terenul a fost restituit in baza unei exproprieri in timpul casatoriei cu defuncta D. Terenul fiind proprietate dinaintea casatoriei.

Răspuns la discuția Probleme Carte de Munca
Va multumesc, voi face asta si in functie de ce obtin revin.
Actualul angajator nu poate opera cartea de munca, deoarece fostul angajator nu a dus cartea pentru a fi operata inchiderea.
Situatia sta astfel: fostul angajator a trimis cartea de munca prin posta fara nici o alta hartie. Acum ma aflu in situatia in care firma nu mai exista.
Drum de 3 ori la ITM, de primele 2 ori acelasi raspuns. nu gaseste in arhiva decizia de inchidere a contractului. Ultimul raspuns sa caut adresa de pe plic, lucru total neinteresant ca in acea adresa functioneaza altceva si sa astept sa vorbeasca cu a ei sefa.

Va rog solutii...
Multumesc
Bun.. Recapitulam :
24.07.2009 - mi`a fost ridicat masina
datorita faptului ca in procesul verbal era specificata alta data politia nu a avut cum sa aduca probe.. astfel instanta mi`a acceptat plangerea si a dispus anularea PV`ului.

In instanta nu am facut nici o legatura cu ridicarea masinii fiindca data din PV nu era cea din momentul ridicarii.
Totusi eu am platit firmei de ridicari o anumita suma. Doresc sa imi recuperez acea suma in situatia in care nu este niciun PV.. cel facut fiind anulat.
25/03/2010 Soluţionare : Admite plingerea contraventionala . Cu recurs în 15 zile de la comunicare
Pe cine dau in judecata si pentru ce ? #-o
Problema e urmatoarea .. masina a fost ridicata in data de 24.07
procesul verbal facea referire la data de 09.07 ... de aceea nu au prezentat probe ca nu aveau cum sa aibe de pe 09/07...ei avand dupa 24/07 cand s`a efectuat ridicarea dar au gresit.
Am asteptat sa treaca cele 6 luni ca politia sa nu emita un alt PV cu referire la data de 24 cand aveau probe.

in instanta nu am precizat nimic de ridicare pentru ca nu aveam cum!
Revin cu problema:
astazi a fost si cel de`al doilea termen al procesului, instanta fiind in curs de pronuntare.
Politia Rutiera nu a trimis intampinare nici la primul termen si de asemenea nu a prezentat probe cum ca as fi parcat la data respectiva in locul mentionat de ei. Nu au adus probele mentionate in PV.

Sa fac o mica recapitulare: In PV scrie ca eu am parcat neregulamentar in data de 09.07 insa am parcat in data de 24.07, acesta fiind motivul pentru care ei nu au avut poze (cred eu). Problema este ca pe 24 mi`a fost ridicata masina, eu in actualul proces nu am facut nici o referire la ridicarea din 24. Doresc sa stiu ce urmeaza sa fac dupa ce primesc sentinta prin care se dispune anularea acelui PV