avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate - procente ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate - procente ?

Situatia in fapt:
1 titlu de proprietate - 4 proprietari
A - frate bun
B - frate bun
C - frate vitreg
D - sotie nr 2 - decedata
Intrebari : Fratele vitreg poate face succesiunea dupa sotia nr 2 care este mama lui ?
Cum se imparte terenul intre cei 4 (acum 3 dar C e unic mostenitor dupa D) ?

Toti au obtinut titlul de proprietate ca fiind emis de primarie in momentul in care s-au restituit terenurile in perioadfa de dupa revolutie in calitate de mostenitori ai tatalui lor respectiv sotul acum defunctei D. Nu a fost o succesiune dupa tatal deoarece a decedat inainte de restituire terenuri.
Exista o hartie de donatie catre CAP prin baza careia terenul a fost restituit. Defunctul a donat pamantul inainte de a se casatori cu sotia nr2, pamantul fiind mostenit de la sotia nr1 (copiii A si B nu au putut mosteni atunci fiindca erau minori).

Al doilea titlu, acelasi nr de proprietari doar ca terenul a fost restituit in baza unei exproprieri in timpul casatoriei cu defuncta D. Terenul fiind proprietate dinaintea casatoriei.

Cel mai recent răspuns: intraveno , utilizator 20:35, 31 Martie 2014
Nimic ?!?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlul de proprietate luciia luciia Suntem 5 frati(3 surori si 2 frati), dar doar 2 sunt trecuti pe titlul de proprietate- teren agricol, mostenit de la parinti. La vremea respectiva, doar ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Moștenire PAULMARI PAULMARI Bună ziua. Aș dori să mă ajutați și pe mine cu o problemă în ceea ce privește moștenirea după tatăl meu.Tatăl meu, decedat de 9 ani, a avut un ... (vezi toată discuția)