Buna ziua!
As avea o intrebare legata de pasajul referitor la activitatea fizica, citata din declaratia pe proprie raspundere:
"deplasare scurtă, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale,
în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă"
Ce inseamna mai exact "langa domiciliu"? Exista o anumita raza in care suntem obligati sa stam?
Pun aceasta intrebare deoarece as dori sa alerg intr-un parc la 1km de domiciliul meu, si nu sunt sigur daca mi se permite.
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
As avea o intrebare legata de pasajul referitor la activitatea fizica, citata din declaratia pe proprie raspundere:
"deplasare scurtă, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale,
în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă"
Ce inseamna mai exact "langa domiciliu"? Exista o anumita raza in care suntem obligati sa stam?
Pun aceasta intrebare deoarece as dori sa alerg intr-un parc la 1km de domiciliul meu, si nu sunt sigur daca mi se permite.
Multumesc anticipat!
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu o problema, si as avea nevoie de cateva sfaturi! Problema este defapt copilul de 16 ani al vecinei mele, care are geam la mine in curte.
Acum cateva zile, o alta vecina de a mea m-a informat ca l-a vazut pe acest copil de 16 ani pe casa mea.
Se pare ca a mai existat aceasta problema in trecut, in care fiul ei sarea pe geamul din curtea mea, si se urca mai apoi pe gardurile altor vecini. Politia a fost anuntata, nu s-a rezolvat nimic. (Acest lucru mi-a fost adus la cunostinta de aceeasi vecina care m-a anuntat ca l-a vazut pe prunc pe casa mea)
Asa ca, m-am dus frumos si am vorbit cu mama sa. Am rugat-o pe aceasta sa puna gratii la geam, ca sa nu mai existe posibilitatea ca acest copil sa sara la mine in curte, insa a refuzat, spunand ca pruncul ei nu ar face niciodata asa ceva.
Din cate am inteles, ma pot duce la primarie, fac o plangere si ea este obligata sa isi zideasca acel geam (Corectati-ma daca gresec ceva), insa ar dura foarte mult timp.
Inafara de o camera de supraveghere, ce alte solutii as mai avea?
Multumesc anticipat.