avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate maary

Activitate maary

Dar daca a recunoscut copilul in acte si nimic altceva... Nu s3 implica in crestere, ba chiar l a parasit inainte de a se naste.. Si eu incep munca mai devreme cu 3 luni pana face 2 ani... Mai are dreptu la acele 2 luni? Mentionez ca este in străinătate si nu l. Ar interesa acele 2 luni
Buna seara! Daca parintii sunt despărțiti si copilul este crescut de mama care este in ccc, in cazul acesta ce se poate face cu acele 2 luni ale tatălui?
Răspuns la discuția Drepturile mamei
Nu ati inteles exact intrebarea,in fine..e vb ca nici tatal nu poate sta cu ea pt ca lucreaza...
Buna seara.Am un copil sub 2 ani dintr.un concubinaj,ne.am despartit de curand nu f ok.El a fost d acord in prima faza ca bebele sa ramana la mine doar ca problema este urmatoarea eu ies din concediu crestere copil in curand si as vrea sa plec din tara,dar am inteles ca poate sa imi ia copilul daca eu plec ... daca cer in instanta sa se stabileasca domiciliul la mine cu ,custodie comuna si program d vizita cum am stabilit si pana acum,flexibil ce castig am...?sau pot sa procedez altfel ?cum?as vrea totusi sa plec cateva luni sa imi strang banuti tot pentru copil dar mi.e frica sa nu trimita protectia copilului sa ma decada din drepturi ca am inteles ca nu se mai fac procuri pentru bunici ?Un sfat va rog..nu stiu cum sa procedez .Multumesc!
Răspuns la discuția Disputa pentru copil
Am urmat sfaturile dumneavoastra si o sa merg in instanta.Sa cer stabilirea domiciliului copilului la mine ,programul de vizita pentru tata si tot odata pensia alimentara..desii el nu are venit stabil.Urmand ca dupa incheierea concediului de crestere a copilul sa incep iaar munca ..copilul va ramane in grija mamei mele..trebuie sa mai fac ceva acte pentru ca ea sa aiba raspundere in locul meu pe perioada orele de lucru ?
Răspuns la discuția Disputa pentru copil
Multumesc pentru sfaturi!
Buna ziua !Am si eu o nelamurire sau mai degraba un impas.3 ani am avut o relatie in urma careia a rezultat un copil de 1 an .de curand ne-am despartit.precizez ca eu sunt in concediu de crestere copil pana împlinește acesta 2 ani.copilul a ramas la mine ..tatal il vede zilnic pe camera iar de putin timp mi.a sugerat ca sa nu ajungem la tribunal sa ii dau copilul o luna de sarbatori.problema este urmatoarea..fiind mic si crescut de mine zilnic cum as putea sa procedez.imi este teama ca daca il dau nu mi.l va da inapoi..nu i.am interzis niciun drept dar o luna mi se pare prea mult in conditiile in care el nu a stat in permanent cu bebele.Imi este teama ca daca il refuz ma da in judecata si n.as vrea sa pierd copilul ca nu i l.am dat o lună. Ce sugestii aveti ?Cum sa procedez?
Răspuns la discuția prenatal si postnatal
Multumesc de lamurire!
Buna ziua! Am cateva nelamuriri si nimeni nu stie sa-mi raspunda concret..Sunt angajata de 9 luni la o firma si mai am 2 luni de la.fostul loc de munca...avand o sarcina aproape de 7 luni as vrea sa intru in prenatal dar am o dilema...ca sa am 12 luni lucrate in ultimii 2 ani mai am nevoie de 1 luna..as vrea sa stiu aceste 2 luni de prenatal care le iau se adauga la cele 12 luni?urmeaza da nasc in jurul datei de 6 august..pt ca daca nu se pun ca sa nu pierd indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa mao stau inca 1 luna la munca...