Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prenatal si postnatal

Buna ziua! Am cateva nelamuriri si nimeni nu stie sa-mi raspunda concret..Sunt angajata de 9 luni la o firma si mai am 2 luni de la.fostul loc de munca...avand o sarcina aproape de 7 luni as vrea sa intru in prenatal dar am o dilema...ca sa am 12 luni lucrate in ultimii 2 ani mai am nevoie de 1 luna..as vrea sa stiu aceste 2 luni de prenatal care le iau se adauga la cele 12 luni?urmeaza da nasc in jurul datei de 6 august..pt ca daca nu se pun ca sa nu pierd indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa mao stau inca 1 luna la munca...
Cel mai recent răspuns: maary , utilizator 20:11, 9 Mai 2017
Perioada cat stati in concediu de maternitate - prenatal - intra in calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC.
Multumesc de lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și ccc fara loc de munca Amalia444 Amalia444 Buna ziua! Va prezint următoarea situație: Am contract individual de munca de la data de 1 septembrie 2020-31 august 2021, 1 septembrie 2021-31 august ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului miki980 miki980 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Sunt angajata din 19.07.2011 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 13.09.2012. De cand pot ... (vezi toată discuția)