avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prenatal si postnatal

Buna ziua! Am cateva nelamuriri si nimeni nu stie sa-mi raspunda concret..Sunt angajata de 9 luni la o firma si mai am 2 luni de la.fostul loc de munca...avand o sarcina aproape de 7 luni as vrea sa intru in prenatal dar am o dilema...ca sa am 12 luni lucrate in ultimii 2 ani mai am nevoie de 1 luna..as vrea sa stiu aceste 2 luni de prenatal care le iau se adauga la cele 12 luni?urmeaza da nasc in jurul datei de 6 august..pt ca daca nu se pun ca sa nu pierd indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa mao stau inca 1 luna la munca...
Cel mai recent răspuns: maary , utilizator 20:11, 9 Mai 2017
Perioada cat stati in concediu de maternitate - prenatal - intra in calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC.
Multumesc de lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și ccc fara loc de munca Amalia444 Amalia444 Buna ziua! Va prezint următoarea situație: Am contract individual de munca de la data de 1 septembrie 2020-31 august 2021, 1 septembrie 2021-31 august ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului miki980 miki980 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Sunt angajata din 19.07.2011 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 13.09.2012. De cand pot ... (vezi toată discuția)