LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Sunt despartit de sotie nedivortat, avem 3 copii unu si cel mai mare la mine si doi mai mici la ea ,mi se refuza dreptul de a vedea copii sjb diferite pretexte. Copii locuiesc in caminul conjugal cu exceptia celui mai mare care dupa ce am plecat, fiind fortat de ea pentru a face loc altuia ,a decis sa vina cu mine fara a dorii sa aiba vreo legatura cu mama lui. A dorit divort pe cale amiabila ,nu a venit ,o luna vrea prin tribunal o luna la notar si tot asa de un an. Mentionez ca ea locuieste cu iubitul ei .
In cazul meu am 3 copii 5-10-13 ani cei doi mari vor sa stea cu mine tatal nu cu mama iar cel mic la fel doar ca mama nu il lasa ce pot face ,suntem in curs de despartire la dorinta sotiei din motive doar de ea stiute.multumesc
Daca am achizitionat un autoturism in 2017 si actele sunt pe vechiul proprietar ,si detin doar contract vanzare cumparare plus trecuta la impozit pe mine sunt obligat sa o transcriu ? Si transcrierea la RAR se poate face si cu asigurare pe o luna de zile? Multumesc
Cat timp pot circula cu autoturismul daca este pe numele vechiului proprietar .vechiul proprietar spunând ca nu are nimic împotriva sa o păstrez pe numele lui atata timp cat plătesc impozit si nu primește amenzile mele,.(mașină nu a fost radiata de vechiul proprietar din circulație si fiscal)-si daca ma pot folosi de asigurarea rămasă pana la expirare..? Multumesc