Buna ziua. Am si eu o problema . Noi santem doi frati si din familia noastra mai traieste o sora mamei noastre care are 76 ani si sufera de schizofreenie grefata .Pana acum de cand a murit mama (10 ani) eu am avut grija de aceasta matusa . Fratele meu sa mutat in alt oras si nu a ajutat cu nimic. Acuma eu locuiesc in Anglia si trimit bani unei infirmiere care are grija de matusa mea. Datorita varstei si bolii insa (face pe ea ....etc) suma de bani este deja prea mare ca sa o suport singur. Fratele meu refuza sa ma ajute. La apartamentul matusii mele el are 25% eu 25% si matusa 50. Intrebarea este daca exista vreo solutie legala si inatacabila prin care la moartea matusii mele cand el va venii sa ceara jumatate din apartament sa pot sa cer banii cheltuiti pe intretinerea ei din partea ei de mostenire??
Matusa mea este bolnava de schizophrenia grefata. Mama(sora ei) si bunica au murit acum 10 ani iar EU am fost in detentie. Acum ia venit de la primarie o nota ca are de plata 9500ron si ca va fi executata silit. Ea are pensie dar fiind nebuna nu a stiut ce sa faca. La impozit figureaza si acum mama si bunica si EU. Credeti ca are vreo sansa sa I se recalculeze penalitatile si taxa de habitat tinanduse cont de starea ei??? Si Credeti ca e posibil sa ai ia casa sau ai pune poprire pe pensie???