avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Georgee28

Activitate Georgee28

Răspuns la discuția Permis
Conform liberarii condiționate,data duratei împlinirii pedepsei este pe 30.03.2019,nu ar trebui să mai astept 6 luni de la acesta dată?
Discuție Permis
Buna ziua ! Pe 12.01.2018 am primit o condamnare de 1 an si 4 luni cu executare pentru conducere cu categorie necorespunzatoare de către curtea de apel Constanța,eu fiind din Focsani. În data de 28.08.2018 am fost liberat condiționat. În tot acest timp permisul nu mi.a fost anulat . După liberare am fost sa il verific iar politia rutiera din Focsani si agentul de acolo mi-a zis ca pot sa fac ce vreau ca nu stie ce raspuns sa imi dea, adică dacă vreau conduc ,dacă nu,nu. Am decis să merg la Poliția rutieră din Constanța sa lămuresc problema,eu primind condamnarea la Constanța. Acolo mi s-a spus ca trebuia sa fie anulat dar nu înțelege de ce nu a fost încă anulat,apoi mi.a spus că mi-l anulează si sa merg la judecătoria Constanța sa i.au definitiva ,după care ma pot prezenta la scoala de șoferi a doua zi dupa ce primesc decizia definitiva pentru redobandire permisului. Asa am si facut,cand am mers la scoala cu definitiva mi s-a spus ca dupa 6 luni am dreptul de a redobandii permisul . Am asteptat si acele 6 luni si acum cand m-a dus cei de la scoala m-au trimis sa dau sala,iar la sala un polițist care a văzut dosarul a spus că trebuie sa mai astept pana pe 12 noiembrie . Intrebarea mea este : cand am dreptul de a-mi redobandii permisul ???
Răspuns la discuția Achitare
Deci sa înțeleg ca beneficiez de achitare? ?? Cu toate ca sunt în cursu procesului? Mulțumesc
Discuție Achitare
Cum pot sa iau achitare intr-un dosar pt conducerea unui tractor având permis categoria B + calificare de tractorist ?
Ai avut atecedente penale ?
Răspuns la discuția O.U.G nr.195/2002
Având în vedere că tractorul era si înscris în circulatie,mai pot beneficia de aceasta,având în vedere spusele dvs ca ma pot încadra si eu ?
„În interpretarea noțiunii de 'autovehicul', prevăzută de art. 334 alin.1 din Codul penal și art. 335 alin.1 din Codul penal, raportat la art. 6 pct.6 si pct.30 din OUG nr.195/2002, modificată și completată prin OG nr.21/26.08.2014, conducerea pe drumurile publice a unui tractor agricol sau forestier neînmatriculat/neînregistrat potrivit legii sau de către o persoană care nu posedă permis de conducere nu întrunește condițiile de tipicitate ale infracțiunilor prevăzute de art.334 alin.1 din Codul penal, respectiv, de art.335 alin.1 din Codul penal. Obligatorie de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, potrivit dispozițiilor art.477 alin.(3) din Codul de procedură penală. Este valabil si pentru art.335,alin 2 ?