avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis

Buna ziua ! Pe 12.01.2018 am primit o condamnare de 1 an si 4 luni cu executare pentru conducere cu categorie necorespunzatoare de către curtea de apel Constanța,eu fiind din Focsani. În data de 28.08.2018 am fost liberat condiționat. În tot acest timp permisul nu mi.a fost anulat . După liberare am fost sa il verific iar politia rutiera din Focsani si agentul de acolo mi-a zis ca pot sa fac ce vreau ca nu stie ce raspuns sa imi dea, adică dacă vreau conduc ,dacă nu,nu. Am decis să merg la Poliția rutieră din Constanța sa lămuresc problema,eu primind condamnarea la Constanța. Acolo mi s-a spus ca trebuia sa fie anulat dar nu înțelege de ce nu a fost încă anulat,apoi mi.a spus că mi-l anulează si sa merg la judecătoria Constanța sa i.au definitiva ,după care ma pot prezenta la scoala de șoferi a doua zi dupa ce primesc decizia definitiva pentru redobandire permisului. Asa am si facut,cand am mers la scoala cu definitiva mi s-a spus ca dupa 6 luni am dreptul de a redobandii permisul . Am asteptat si acele 6 luni si acum cand m-a dus cei de la scoala m-au trimis sa dau sala,iar la sala un polițist care a văzut dosarul a spus că trebuie sa mai astept pana pe 12 noiembrie . Intrebarea mea este : cand am dreptul de a-mi redobandii permisul ???
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Georgee28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgee28 , utilizator 12:19, 2 Martie 2019
Calculati de la data încarcerări 1 an si 10 luni ( 1 an si 4 luni + 6 luni).
Conform liberarii condiționate,data duratei împlinirii pedepsei este pe 30.03.2019,nu ar trebui să mai astept 6 luni de la acesta dată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)
Am permisul de conducere anulat in urma unei infractiuni la codul ... sebi2020 sebi2020 am permisul de conducere anulat in urma unei infractiuni la codul rutier !am executat pedeapsa in regim de privare de libertate si am fost eliberat conditionat ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare, liberare conditionata, permis auto Ionion1989 Ionion1989 Condamnat la o pedeapsa cu executare de 3 ani si 6 luni in baza art.87 alin.1 din oug 195/2002 si 3 ani in baza art.184 alin.2 si alin.4 cod penal,prin ... (vezi toată discuția)